fbpx

Eroare. Ce suma a descoperit un pompier in contul bancar

Eroare. Ce suma a descoperit un pompier in contul bancar

Un pompier voluntar din Statele Unite a mers la un bancomat pentru a scoate o anumita suma si, mai apoi dupa ce a scos suma dorita, pompierul s-a uitat la extrasul de cont. Acel extras de cont afisa o suma uriasa ramasa in contul bancar, suma care nu ar fi trebuit sa existe. Totul s-a datorat unei erori.

Majoritatea oamenilor probabil cunosc cam cat au in contul bancar. Dar imagineaza-ti ca intr-o zi mergi la bancomat si descoperi ca suma pe care o ai in contul bancar e si mai babana decat credeai.

CITESTE SI:  Cu ce va fi mai special un satelit Starlink al SpaceX

Asta i s-a intamplat lui Charles Calvin, pompier voluntar din New Chicago care a mers la un bancomat si a descoperit ca avea in contul bancar 8,2 milioane de dolari. Pompierul trebuia sa primeasca 1700 de dolari ca parte a unui pachet recent de stimulare din partea guvernului SUA.

Si-a scos atunci 200 de dolari din contul bancar si, atunci cand si-a verificat extrasul de cont, a descoperit ca i-au mai ramas 8,2 milioane de dolari. Desigur, acesta a ramas uluit.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce lant de restaurante include burgeri cu carne falsa in meniul sau

Mai tarziu, a declarat pentru The Times of Northwest Indiana: “Fir-ar sa fie, ceva nu e in regula. Ce naiba se intampla? In niciun caz nu ar fi trebuit sa existe 8,2 milioane de dolari in contul meu bancar”.

Ulterior, pompierul s-a consultat cu banca, iar banca i-a spus ca este o eroare si ca bancomatul pe care l-a folosit pentru a-si scoate banii a imprimat extrasul de cont gresit. In schimb, extrasul de cont real era altul.

CITESTE SI:  Android M este oficial - toate noutatile despre noul sistem de operare

“M-am ingrijorat la culme. Eu traiesc din salariu in salariu la fel ca toti ceilalti. Sunt pompier voluntar. Nu pot isca critici asupra mea si asupra departamentului meu”.

Cu toate acestea, pompierul din Statele Unite sustine ca, daca ar fi avut intr-adevar suma de 8,2 milioane de dolari si nu era o eroare, i-ar fi impartit cu comunitatea locala. Aceasta suma ar fi fost binevenita, pe fondul crizei de coronavirus Wuhan.