Elon Musk spune ca SpaceX va efectua zboruri de test spre Marte anul viitor

Elon Musk spune ca SpaceX va efectua zboruri de test pe Marte anul viitor

Elon Musk, un om predispus la termene limita ridicole, a venit cu un altul: zboruri de testare pentru nava sa pentru Marte inca de anul viitor. Acesta a spus ca este vital ca oamenii sa zboare pe Marte inainte de urmatorul razboi mondial.

O colonie pe Marte, a spus el, va fi utila in cazul in care un conflict nuclear major va distruge viata de pe Pamant. Dar Elon Musk a spus ca este posibil ca termenul sau limita va fi ratat.

CITESTE SI:  Compania Essential a lui Andy Rubin tace si nu spune de ce Essential Phone inca nu a fost livrat

Compania SpaceX a lui Elon Musk are un scop declarat de a zbura pe Marte, iar compania a dezvoltat treptat tehnologii care o vor ajuta sa atinga acest obiectiv. Elon Musk, omul din spatele SpaceX, nu este strain de termenele ambitioase pe care companiile tind sa le rateze destul de des.

Elon Musk a spus ca SpaceX va fi capabila sa efectueze zboruri de testare a navei sale pentru Marte pana anul viitor. “Cred ca vom putea efectua curse scurte, zboruri in sus si in jos, undeva in prima jumatate a anului viitor”, a spus Elon Musk.

CITESTE SI:  Tim Cook vrea sa-si doneze intreaga avere pana la moartea sa

El a oferit acest comentariu in timpul unei discutii la festivalul South by South West din Austin, Texas, in weekend. Cu toate acestea, Elon Musk a recunoscut rapid faptul ca “Uneori termenele mele limita sunt putin… stiti voi”, indicand faptul ca ratarea termenului limita ar putea fi o posibilitate.

Elon Musk care detine SpaceX a vorbit, de asemenea, despre crearea unui oras pe Marte, subiect despre care acesta a vorbit de mai multe ori inainte, spunand ca este imperativ necesar ca oamenii sa zboare pe Marte inainte de a izbucni urmatorul “probabil” razboi mondial.

CITESTE SI:  CEO-ul Nintendo promite mai multe moduri de distractie cu Switch

El este de parere ca o colonie pe Marte ar reduce riscurile legate de o apocalipsa pe Pamant, daca toata viata ar fi stearsa de pe fata planetei in urma unui conflict nuclear major. Sa speram totusi ca asta nu se va intampla.