fbpx
Elon Musk dezvaluite prima fotografie a costumului spatial SpaceX

Elon Musk dezvaluie prima fotografie a costumului spatial SpaceX

Elon Musk a postat prima fotografie oficiala a costumului spatial SpaceX pe Instagram, spunand ca mai multe detalii vor sosi in zilele care urmeaza. Acesta spune practic ca functioneaza si ca a fost testat la presiune dubla de vid. Acesta este de culoare alba, iar Elon Musk recunoaste ca fost incredibil de greu sa-i echilibreze aspectul cu functionalitatea.

Compania SpaceX a lui Elon Musk inca nu a trimis oameni in spatiu. Compania a efectuat pana acum misiuni de aprovizionare catre Statia Spatiala Internationala si a lansat sateliti pentru clientii sai.

CITESTE SI:  Coronavirusul. Apple explica cum functioneaza sistemul de urmarire a contactilor

SpaceX planuieste si sa duca astronauti in spatiu, iar pentru acest lucru acestia vor trebui sa poarte un costum spatial. Elon Musk a impartasit astazi prima fotografie a noului costum al companiei sale spatiale, SpaceX.

Costumul va fi folosit de SpaceX pentru primele sale misiuni cu echipaj uman. Elon Musk a impartasit fotografia cu acesta pe Instagram. Acesta a spus ca ceea ce vedem in fotografie nu este un concept experimental, ci o fotografie reala al unui costum pe deplin functional.

CITESTE SI:  Twitter explica de ce ii ia mult timp sa lanseze noi reguli de siguranta

Elon Musk a adaugat ca acest echipament din fotografie a fost deja testat la presiune de vid dubla si ca a fost extrem de greu sa echilibreze estetica cu functionalitatea.

Este clar inca de la prima privire ca acesta nu seamana cu altele. Acesta este elegant atat cat de la moda poate fi un costum spatial si pare sa fie strans pe corp.

CITESTE SI:  Uluitor! SanDisk a produs un card microSD de 400GB

Elon Musk a spus ca SpaceX va oferi mai multe detalii despre primul sau costum spatial in zilele care urmeaza. De asemenea, ne putem astepta sa vedem mai multe fotografii, asa ca va fi interesant. Va trece ceva vreme pana ce SpaceX isi va lansa prima sa misiune cu echipaj uman, asa ca acesta nu va fi folosit imediat.