fbpx

Ecranul lui LG G5 va fi “always on”

Ecranul lui LG G5 va fi always on

LG G5 va fi dezvaluit oficial in cadrul evenimentului MWC 2016. Pana acum, LG a dezvaluit bucatele mici de informatii.

De exemplu, chiar saptamana trecuta s-a indicat in teaser-ul pentru MWC ca poate LG G5 ar putea integra un ecran OLED.

Acum, multumita unui nou teaser de la LG, se pare ca ne putem astepta ca LG G5 sa aiba un ecran “always on”.

Asadar, ce inseamna asta always on? Evident, asta nu inseamna ca ecranul principal al telefonului G5 va fi deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, avand in vedere ca, evident, acest lucru isi va pune o mare amprenta asupra duratei de viata a bateriei lui G5.

CITESTE SI:  La ce practica controversata pentru baterii de iPhone-uri renunta Apple

In schimb, bazandu-ne de imaginea de teaser, se pare ca aceasta caracteristica va fi similara cu notificarile active ale Motorola in care informatiile de baza precum timpul si notificarile pentru mesaje noi, apelurile pierdute si email-urile vor fi afisate pe ecran tot timpul.

CITESTE SI:  Cat de uimitor e Huawei Mate X - smartphone-ul pliabil al companiei chineze

Acest lucru inseamna ca, spre deosebire de dispozitivele actuale, in cazul “always on” nu va trebui sa trezesti telefonul G5 doar pentru a vedea daca ai vreun apel pierdut sau email pe care nu l-ai auzit.

Always on nu este chiar o caracteristica inovatoare, dar, in acest caz, LG a imbunatatit oarecum caracteristica pentru a o face sa se diferentieze oarecum de ceea ce a facut Motorola in trecut.

In mod interesant, cei de la Android Authority au indicat exact acest lucru. Acestia sustin ca ecranul “always on” este practic o varianta full-screen a ecranului secundar al lui LG V10 care, daca este adevarat, mai inseamna de asemenea ca poate afisa culori si alte optiuni de personalizare.

CITESTE SI:  De ce Pagina de Facebook a consolei Wii U se va inchide

In orice caz, trateaza aceste informatii cu precautie deocamdata, dar ar trebui sa aflam toate detaliile despre caracteristica always on a lui G5 in saptamanile care urmeaza.