EA ia in considerare lansarea mai multor jocuri pentru Nintendo Switch

EA ia in considerare lansarea mai multor jocuri pentru Nintendo Switch

Nu este niciun secret ca Nintendo Switch a fost un succes. Dupa ce a confirmat ca Nintendo Switch este consola cea mai bine vanduta din istoria Nintendo, compania este sigura ca a atras interesul unui numar de dezvoltatori. Dupa cum se pare, EA pare sa fie unul dintre ei.

Exista un cerc vicios in care dezvoltatorii prefera sa lanseze jocuri pentru platforme care au dovedit ca au mare cerere. In acelasi timp, consumatorii tind sa prefere platforme in care exista mai multe jocuri dintre care sa aleaga, asa ca uneori credinta oarba este necesara din partea ambelor parti.

CITESTE SI:  Cand vor fi gata procesoarele Cannon Lake pe 10nm ale Intel

Acestea fiind spuse, avand in vedere ca EA este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri, vei fi incantat sa afli ca compania planuieste sa aduca mai multe jocuri pe Nintendo Switch.

CEO-ul companiei EA, Andrew Wilson, a declarat ca vor continua sa lanseze jocuri pentru Switch si ca vor verifica pentru a vedea pe care jocuri le pot aduce pe Switch.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung creeaza episoade noi din 6 seriale pentru VR

Dupa cum se pare, EA a confirmat ca FIFA 18 va fi unul dintre titlurile pe care le-au planuit, desi anterior dezvoltatorul de jocuri a indicat ca, indiferent daca titluri suplimentare vor sosi sau nu pe Switch, compania depinde de cat de bine se descurca platforma.

Cu toate acestea, se pare ca EA este destul de multumita in legatura cu cum merg lucrurile. Pana acum, Nintendo Switch s-a descurcat destul de bine si s-a vandut in trei milioane de unitati de la lansarea sa.

CITESTE SI:  Niantic ne ofera un indiciu conform caruia Pokemonii rari vor fi lansati in aceasta vara

De asemenea, Nintendo este destul de optimista in legatura cu vanzarile sale si crede ca poate chiar ajunge la nivelul vanzarilor consolei Wii U in primul sau an. Sa le uram succes companiilor Nintendo si EA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *