fbpx
E oficial! Samsung vrea si laptopuri cu display pliabil

E oficial! Samsung vrea si laptopuri cu display pliabil

Samsung Electronics lucreaza la dezvoltarea unor noi tipuri de laptopuri, si anume cu display pliabil, ca parte a eforturilor sale de a inova computerele personale in linie cu piata in schimbare a dispozitivelor mobile, a spus un oficial al companiei in timpul unui eveniment pentru noul laptop Flash. Titanul in tehnologie Samsung lucreaza la dezvoltarea de ecrane AMOLED mari pentru notebook-uri.

Stim ca Samsung are un smartphone cu display pliabil in lucru. Cu toate acestea, se pare ca ambitiile companiei pentru displayuri pliabile se vor extinde dincolo de smartphone-uri, pentru ca se vor aplica si la notebook-uri.

CITESTE SI:  De ce jocul FarmVille de pe Facebook va fi inchis

Acest lucru a fost confirmat chiar de Samsung, in timpul unui eveniment in care a dezvaluit noul sau laptop Flash. Potrivit lui Lee Min-cheol de la Samsung, “La fel ca in cazul smartphone-urilor pliabile, Samsung colaboreaza cu producatorii de displayuri pentru a dezvolta laptopuri cu displayuri pliabile care nu numai ca se pliaza si se desfac, dar care si creeaza o noua experienta de utilizare, pe fondul tendintelor in schimbare pentru laptopuri”.

CITESTE SI:  Politia din New York inlocuieste 36.000 de smartphone-uri Windows Phone cu iPhone-uri

Ideea din spatele unui display pliabil pentru smartphone-uri este aceea ca le permite utilizatorilor sa aiba un dispozitiv care poate incapea in buzunar, dar care poate fi extins pentru a avea dimensiunea unei tablete, daca utilizatorul are nevoie de un ecran mai mare.

Ne imaginam ca acesta ar putea fi acelasi concept ca cel din spatele unui laptop cu display pliabil, desi nu suntem siguri cum va functiona acest lucru, avand in vedere ca tastatura unui notebook nu se indoaie.

CITESTE SI:  Ce pret are accesoriul de incarcare wireless al Xiaomi

Poate ca compania Samsung din Coreea de Sud s-ar putea gandi sa creeze un laptop precum Project Valerie al Razer in care ecrane suplimentare ar putea oferi utilizatorului o experienta de ecran larg.