DxOMark spune ca Galaxy S7 Edge are cea mai buna camera

DxOMark spune ca Galaxy S7 Edge are cea mai buna camera

Samsung isi echipeaza fiecare smartphone cu o camera de varf doar dintr-un singur motiv. Pentru cei mai multi utilizatori smartphone-ul lor este cea mai importanta camera pe care o detin. Se pare ca smartphone-ul Galaxy S7 Edge este acum regele.

Desi smartphone-urile Galaxy S ale Samsung s-au descurcat bine de obicei in ceea ce priveste camera de-a lungul anilor, se pare ca Samsung s-a depasit pe sine in acest an cu smartphone-urile Galaxy S7 si S7 Edge, lucru care se datoreaza in parte tehnologiei lor de autofocalizare care, intr-un clip video de comparatie, a pus la incercare un DSLR pentru a vedea daca-si merita banii.

CITESTE SI:  LG L25 - presupus smartphone cu suport 4G, Firefox OS si Snapdragon 400

Tocmai de aceeaa, nu este surprinzator sa aflam ca Galaxy S7 Edge a fost denumit telefonul cu cea mai buna camera testata de DxOMark.

Potrivit Samsung, “De la autofocalizarea de viteza clipitului din ochi care ofera mai putine fotogratii incetosate la fotografie superioara in lumina redusa si la progrese semnificative in ceea ce priveste captura video, Galaxy S7 Edge le ofera utilizatorilor sansa sa captureze sigur fiecare amintire care prinde viata”.

CITESTE SI:  Huawei P8 s-a lansat in Londra - specificatii oficiale

Compania se lauda ca acest lucru se datoreaza tehnologiei care pana acum era disponibila numai pentru camerele DSLR high-end.

“Central la aceasta performanta este tehnologia inovatoare dual-pixel din camera lui Galaxy S7 Edge – anterior gasita doar pe camerele DSLR scumpe”.

Smartphone-ul Galaxy S7 Edge a primit de atunci un punctaj de 88 de puncte din 100. Potrivit lui DxOMark, acestia au indicat ca aceasta camera a smartphone-ului a reusit sa captureze o buna expunere si o gama dinamica, pe langa buna prezervare a detaliilor in lumina redusa.

CITESTE SI:  Microsoft are un patent care ii va impiedica pe curiosi sa se uite peste umarul tau

Cu toate acestea, unele dezavantaje observate de DxOMark includ cum este vazut ringingul si cum, in unele situatii foarte dinamice, partile cele mai luminoase ale fotografiei sunt ciuntite si li se pierd din detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *