fbpx
DxOMark Samsung Galaxy S9+ are cea mai buna camera de smartphone

DxOMark: Samsung Galaxy S9+ are cea mai buna camera de smartphone

In lumea smartphone-urilor, companiile incearca sa se depaseasca reciproc, imbunatatind lucruri precum camera, iar fiecare versiune de smartphone se imbunatateste in acest domeniu.

Se pare ca Samsung a reusit intr-un mare fel, pentru ca, potrivit clasamentelor DxOMark, Samsung Galaxy S9+ are cea mai buna camera de smartphone pana in prezent. Inainte de asta, aceasta onoare i-a revenit lui Google Pixel 2 care, intre timp, a fost detronat si a cazut pe locul al doilea in clasamentul DxOMark pentru camere.

CITESTE SI:  ZTE Max XL ofera specificatii decente pentru 130 de dolari

Apple iPhone X este pe locul al treilea, ceea ce este destul de interesant daca iei in considerare ca publicatia Consumer Reports a afirmat anterior ca iPhone X are cea mai buna camera de smartphone.

Presupunem ca metodele de testare au fost diferite si ca lucrurile pe care DxOMark si Consumer Reports le-au avut in vedere au fost diferite. Potrivit DxOMark, “Samsung Galaxy S9+ este un smartphone fara nicio slabiciune reala in ceea ce priveste camera. In ambele moduri (fotografie si video), acesta se descurca bine la toate, oferind o calitate constanta a fotografiilor si clipurilor video in toate conditiile de lumina si captura”.

CITESTE SI:  De ce drona Skydio 2 e un rival serios pentru cele DJI

DxOMark adauga, “Luati in considerare unul dintre cele mai bune zoom-uri de smartphone si un mod capabil de simulare a efectului bokeh, iar Samsung Galaxy S9+ ar trebui sa fie greu de ignorat pentru orice utilizator de telefon pasionat de fotografie. Cu Samsung Galaxy S9+, Samsung a stabilit ritmul pentru 2018. Vom vedea daca rivalii vor putea sa tina pasul”.

CITESTE SI:  Ce lumina a ecranului e mai buna pentru somn, conform unor noi studii

Ramane la latitudinea ta daca esti sau nu de acord cu aceasta recenzie a DxOMark pentru Galaxy S9+, dar pana acum lumea pare sa creada ca Samsung a reusit sa ofere o camera uimitoare, asa ca poate ar fi bine sa mergi in magazin si sa cumperi acest smartphone Galaxy S9+ daca te intereseaza.