fbpx
Durata de viata a bateriei lui Exynos Galaxy S7 Edge o depaseste pe cea a lui Snapdragon 820

Durata de viata a bateriei lui Exynos Galaxy S7 Edge o depaseste pe cea a lui Snapdragon 820

Capacitatea bateriei lui Galaxy S7 Edge este fixata la 3600mAh – o capacitate generoasa. De asemenea, este o crestere substantiala fata de Galaxy S6 Edge+ care are o baterie de 3000mAh.

Anul trecut, a existat multa valva asupra faptului ca cipul Apple A9 a fost produs de Samsung si TSMC. Motivul din spatele acestei valve era ca, pe hartie, s-a descoperit ca cipul TSMC oferea o durata de viata a bateriei mai mare decat cipul produs de Samsung, desi, in viata reala, acest lucru poate varia.

CITESTE SI:  Autonomia smartphone-ului iPhone 12 pe 5G

Acestea fiind spuse, se pare ca acelasi lucru s-ar putea intampla cu Samsung Galaxy S7 Edge. Ultima data cand am verificat, testele efectuate au descoperit ca varianta Exynos a depasit practic versiunea Snapdragon 820, iar acum cei de la GSMArena au descoperit ca versiunea Exynos a Galaxy S7 Edge a depasit de asemenea versiunea Snapdragon 820 si in ceea ce priveste durata de viata a bateriei.

Acum, Galaxy S7 Edge vine cu o baterie destul de mare de 3600mAh, un salt urias de la modelul de anul trecut, care ar trebui sa ofere o durata de viata a bateriei decenta.

CITESTE SI:  VIDEO: Pentru ce fel de laptopuri sunt noile procesoare de a 8-a generatie ale Intel, Whiskey Lake si Amber Lake

Cu toate acestea, in testele lor, acestia au descoperit ca Exynos Galaxy S7 Edge a reusit sa reziste un total de 98 de ore, cu o durata de viata a bateriei always-on de 67 de ore.

Asta spre deosebire de Galaxy S7 Edge cu Snapdragon 820 care a avut un total de 87 de ore si o durata de viata a bateriei always-on de 63 de ore.

CITESTE SI:  Pretul camerei GoPro Hero 9 Black care filmeaza 5K

Cu toate acestea, la fel ca in cazul lui iPhone 6s si iPhone 6s Plus, acestea sunt doar teste si durata de viata a bateriei va varia cu siguranta.

Daca esti un utilizator conservator, ar trebui sa fi capabil sa storci mai mult timp, dar daca ai de gand sa redai muzica si sa rulezi jocuri intensive cu luminozitatea displayului data pana la maxim, nu fi suprins daca vei ramane fara energie la sfarsitul zilei.