fbpx

Dublarea tarifului LastPass Premium ii deranjeaza pe unii utilizatori

Dublarea tarifului LastPass Premium ii deranjeaza pe unii utilizatori

LastPass a anuntat o restructurare a planului sau de tarife, iar tariful clasei premium se dubleaza la 24 de dolari pe an. Unele caracteristici sunt, de asemenea, eliminate din planul gratuit.

Printre acestea se numara sharing nelimitat si acces de urgenta, ambele fiind acum disponibile numai abonatilor LastPass Premium si Families. La 2 dolari pe luna, LastPass este inca mai ieftin decat multi dintre rivalii sai.

Serviciul popular de administrare a parolelor a anuntat ca va creste tariful pentru serviciul sau premium. Compania a decis sa dubleze costul clasei premium la 24 de dolari pe an.

CITESTE SI:  De ce Microsoft ar putea dezvolta tablete Surface cu preturi mici

De asemenea, pe langa faptul ca a dublat costul, compania a inlaturat unele caracteristici din planul gratuit intr-o incercare de a-i determina pe utilizatori sa plateasca pentru planul premium. Caracteristicile care au fost inlaturate din planul gratuit LastPass includ sharing nelimitat si acces de urgenta.

Aceste doua caracteristici sunt acum disponibile numai acelora care se aboneaza la LastPass Premium si Families. In ciuda costului care a fost dublat, serviciul LastPass este o solutie ieftina comparativ cu cele ale rivalilor sai.

CITESTE SI:  Apple are nevoie urgent de un furnizor de displayuri OLED, in afara de Samsung

1Password, de exemplu, costa 3 dolari pe luna, iar Dashlane te taxeaza la fel pentru serviciul sau premium. De fiecare data cand un tarif este crescut, clientii nu prea se bucura.

Nu este surprinzator sa vedem ca o multime de utilizatori LastPass au luat cu asalt pagina de Facebook a companiei pentru a-si impartasi opiniile in legatura cu aceasta dublare a tarifului.

CITESTE SI:  Ce pret incredibil are bratara fitness Xiaomi Mi Band 5

Utilizatorii nu sunt multumiti de acest lucru, iar unii i-au spus companiei sa renunte la dublarea tarifului. Compania le spune utilizatorilor ca acea crestere a tarifului reflecta investitiile in noi caracteristici pentru ca produsul lor sa fie un manager de parole lider in industrie.

Facebook