Dublarea tarifului LastPass Premium ii deranjeaza pe unii utilizatori

Dublarea tarifului LastPass Premium ii deranjeaza pe unii utilizatori

LastPass a anuntat o restructurare a planului sau de tarife, iar tariful clasei premium se dubleaza la 24 de dolari pe an. Unele caracteristici sunt, de asemenea, eliminate din planul gratuit.

Printre acestea se numara sharing nelimitat si acces de urgenta, ambele fiind acum disponibile numai abonatilor LastPass Premium si Families. La 2 dolari pe luna, LastPass este inca mai ieftin decat multi dintre rivalii sai.

Serviciul popular de administrare a parolelor a anuntat ca va creste tariful pentru serviciul sau premium. Compania a decis sa dubleze costul clasei premium la 24 de dolari pe an.

CITESTE SI:  Cat timp va primi smartphone-ul Essential Phone update-uri de securitate

De asemenea, pe langa faptul ca a dublat costul, compania a inlaturat unele caracteristici din planul gratuit intr-o incercare de a-i determina pe utilizatori sa plateasca pentru planul premium. Caracteristicile care au fost inlaturate din planul gratuit LastPass includ sharing nelimitat si acces de urgenta.

Aceste doua caracteristici sunt acum disponibile numai acelora care se aboneaza la LastPass Premium si Families. In ciuda costului care a fost dublat, serviciul LastPass este o solutie ieftina comparativ cu cele ale rivalilor sai.

CITESTE SI:  Ce zice Foxconn despre productia de iPhone-uri din China, pe fondul razboiului comercial cu Statele Unite

1Password, de exemplu, costa 3 dolari pe luna, iar Dashlane te taxeaza la fel pentru serviciul sau premium. De fiecare data cand un tarif este crescut, clientii nu prea se bucura.

Nu este surprinzator sa vedem ca o multime de utilizatori LastPass au luat cu asalt pagina de Facebook a companiei pentru a-si impartasi opiniile in legatura cu aceasta dublare a tarifului.

CITESTE SI:  Ce solutie are MIT pentru ca computerele sa poata identifica obiecte dupa atingere

Utilizatorii nu sunt multumiti de acest lucru, iar unii i-au spus companiei sa renunte la dublarea tarifului. Compania le spune utilizatorilor ca acea crestere a tarifului reflecta investitiile in noi caracteristici pentru ca produsul lor sa fie un manager de parole lider in industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *