Drepturile pentru filmul James Bond sunt dorite de Apple si Amazon

Daniel Craig - New James Bond movie Casino Royale

Franciza James Bond si viitorul ei sunt de vanzare, avand in vedere ca agentul 007 este vazut ca fiind unul dintre ultimele branduri neexploatate care ar indrepta lucrurile inspre mai bine.

James Bond este fara indoiala una dintre cele mai mari francize de film din lume. Personajul emblematic a fost interpretat de unii dintre cei mai mari actori, iar vremea sa este departe de a se incheia.

Acordul privind drepturile de distributie ale Sony pentru filmul James Bond s-au incheiat in 2015 dupa ce Spectre a fost lansat, asa ca drepturile sunt acum disponibile pentru orice companie pentru a le insfaca.

CITESTE SI:  O factura-soc de $24 000 pentru internet dial-up

Compania Warner Bros. de la Hollywood este se pare interesata sa preia drepturile pentru filmul James Bond, dar la fel sunt si Apple si Amazon. The Hollywood Reporter a auzit din niste surse ca atat Apple, cat si Amazon, sunt dispuse sa plateasca aceeasi suma de bani pe care Warner Bros. vrea sa o plateasca pentru drepturile filmului James Bond, daca nu mai mult.

MGM a cautat sa obtina un acord de doi ani de zile deja. Se spune ca si Universal, Fox si Sony doresc sa intre in posesia drepturilor filmului James Bond. Se spune ca Warner Bros. si Sony incearca asta in mod agresiv.

CITESTE SI:  De ce prima versiune beta a lui watchOS 5 pentru Apple Watch a fost retrasa

Unii vad includerea companiilor Apple si Amazon in aceasta cursa ca fiind ceva departe de drepturile de distributie ale filmului. Acestia cred ca viitorul francizei in sine ar putea fi cumparat de oricine daca MGM doreste sa-l vanda la pretul corect.

CITESTE SI:  Cum a expus o aplicatie milioane de parole de retele WiFi

Se crede ca franciza valoreaza intre 2 miliarde si 5 miliarde de dolari. Inca este destul de devreme si nu exista nicio confirmare din partea niciunei parti cu privire la un acord legat de drepturi.

Nu in ultimul rand, avand in vedere ca un nou film James Bond este pregatit sa intre in productie in viitorul apropiat, un anunt formal va fi facut in curand despre compania care va distribui urmatorul film James Bond si care va detine drepturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *