fbpx
Doi singaporezi au fost arestati pentru ca au incercat sa cumpere un iPhone 7 de la un aeroport

Doi singaporezi au fost arestati pentru ca au incercat sa cumpere un iPhone 7 de la un aeroport

Contribuind la nebunia anuala cu iPhone-urile, doi singaporezi au incercat sa cumpere un nou iPhone 7 de la aeroportul local Changi – care este probabil mai ieftin decat sa stai la coada in fata unui magazin local.

Avand in vedere ca majoritatea comerciantilor si-au epuizat smartphone-urile iPhone 7, putem spune ca daca vrei unul trebuie sa fi creativ, cel putin la fel ca niste singaporezi.

In caz ca nu stiai, unele aeroporturi vand gadgeturi electronice, inclusiv produse Apple precum iPhone 7, iar acesta este locul catre care s-au indreptat doi singaporezi.

CITESTE SI:  Comanda "Hey Google" pentru Google Assistant se lanseaza pe smartphone-uri

Perechea credea ca ar putea cumpara bilete de avion, sa treaca de imigrari, sa cumpere smartphone-urile iPhone 7, iar apoi sa plece.

Din pacate, este considerata o infractiune cumpararea biletelor de avion daca nu ai nicio intentie sa parasesti tara, tocmai de aceea dupa ce s-a descoperit ca aceasta era intentia lor, cei doi au fost arestati de politie.

CITESTE SI:  De ce unele iPhone-uri si iPad-uri Apple ar putea fi interzise in Coreea de Sud

In acest moment, cei care au vrut sa cumpere smartphone-uri iPhone 7 sunt acuzati si ar putea fi amendati cu pana la 1000 de dolari singaporezi, si ar putea sta doi ani in arest.

Politia singaporeza a postat de atunci un avertisment de pagina lor de Facebook avertizandu-i pe alti clienti “creativi” sa nu procedeze la fel si sa cumpere smartphone-ul iPhone 7 daca nu intentioneaza sa paraseasca tara.

“Zonele de tranzit ale Aeroportului Changi sunt zone protejate. Politia doreste sa le aminteasca tuturor pasagerilor care intra in sala de tranzit cu un tichet de imbarcare ca ar trebui sa se afle acolo numai cu scopul de a calatori catre urmatoarea lor destinatie. Cei care abuzeaza de tichetele lor de imbarcare pentru a intra in zonele de tranzit fara intentia de calatori la urmatoarea lor destinatie sunt raspunzatori pentru incalcarea legii Spatiilor Protejate si a Zonelor Protejate”, spune politia singaporeza.