fbpx

Dispozitivul Apple care ar putea inlocui iPhone-ul

Dispozitivul Apple care ar putea inlocui iPhone-ul

In ultimii 10 ani, compania Apple din Cupertino a cheltuit miliarde de dolari producand si vanzand iPhone-ul. Avand in vedere ca vanzarile de iPhone-uri incep sa stagneze, Apple si-a imaginat cum va fi urmatorul deceniu. Stirile indica faptul ca compania din Cupertino ar putea inlocui smartphone-ul sau cu un alt dispozitiv.

Smartphone-urile companiei Apple exista de circa un deceniu. La fel ca in cazul telefoanelor clasice (non-smartphone), e sigur faptul ca in cele din urma va sosi momentul in care smartphone-urile vor fi inlocuite cu alt dispozitiv. Dar intrebarea este: cu ce dispozitiv?

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Lenovo Z5 lansat oficial nu se ridica la nivelul asteptarilor

Conform unei stiri de The Information, acel ceva care va inlocui iPhone-ul ar putea fi o casca AR (de realitatea augmentata). Conform stirii, Apple doreste sa creeze un dispozitiv care sa inlocuiasca iPhone-ul.

S-a zvonit ca compania din Cupertino lucreaza la o casca AR de ceva vreme, iar unele stiri indica faptul ca aceasta ar putea sosi in 2020. Stirea sustine ca Apple a organizat o intalnire secreta cu angajatii in care compania si-a detaliat planurile pentru viitor.

CITESTE SI:  Supercomputerul Quantum al companiei Google e de mii si mii de ori mai rapid decat supercomputerele actuale

Unul dintre aceste planuri include o a doua casca AR care s-ar putea lansa in 2023 si care e aparent conceputa pentru utilizarea de zi cu zi. Acest dispozitiv Apple e cel care ar putea inlocui iPhone-ul in viitor.

E o stire controversata, avand in vedere ca e greu de imaginat ca oamenii ar trece de la un iPhone la o casca AR. In plus, dupa cum stau lucrurile in prezent, ochelarii inteligenti nu se bucura de prea mare succes, iar Google a incercat sa dezvolte dispozitivul Google Glass si a esuat.

CITESTE SI:  Pretul primului smartphone cu camera duala al Samsung. Nu este vorba despre Galaxy Note 8

E posibil ca piata nu era inca pregatita pentru ochelarii smart, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem daca compania Apple din Cupertino va reusi cu dispozitivul sau cu care vrea sa inlocuiasca iPhone-ul. Pana atunci, tratati aceasta stire cu o doza de precautie.