fbpx
Compania Disney ar putea lua in considerare o licitatie pentru Twitter

Disney ar putea lua in considerare o licitatie pentru Twitter

Walt Disney Co. lucreaza cu un consultant financiar pentru a evalua o posibila licitatie pentru compania Twitter, potrivit oamenilor familiarizati cu aceasta chestiune.

Dupa ce a primit interes in discutarea unei intelegeri, reteaua sociala a inceput un proces pentru a evalua o potentiala vanzare.

Acum cateva zile, o stire de CNBC a dezvaluit ca nume mari din lumea tehnologiei ar putea lua in considerare licitarea pe compania Twitter.

Aceasta nu este prima oara cand a aparut ideea ca ideea ca cineva achizitioneaza Twitter. De fapt, in 2015, Google a facut, se pare, o licitatie, dar a fost refuzata de reteaua sociala.

CITESTE SI:  De ce Google usureaza pentru utilizatori stergerea istoricului de cautare

Cu toate acestea, se pare ca nu numai companiile tehnologice sunt interesate in reteaua sociala, ci si companiile non-tehnologice.

Potrivit unei stiri de Bloomberg, acestia sustin ca si Disney si-ar putea arunca palaria in ring. Se pare ca compania lucreaza in prezent cu un sfatuitor financiar pentru a evalua o posibila licitatie pentru Twitter, desi in mod nesurprinzator Twitter si Disney au refuzat sa comenteze.

CITESTE SI:  De ce Facebook si Google pot fi o amenintare pentru drepturile omului

Acestea fiind spuse, Twitter se asteapta sa se vanda pentru o multime de bani. Anumite stiri sustin ca compania cauta sa primeasca la licitatie cel putin 30 de miliarde de la cine vrea sa o cumpere, ceea ce inseamna ca o multime de companii nu prea au suficienti bani, cu exceptia marilor corporatii precum Disney sau Google care ar putea avea suficiente resurse.

CITESTE SI:  Apple ofera acum suport prin canalul de YouTube - Apple Support

Nu suntem siguri ce ar putea vrea Disney cu Twitter, dar Disney a evoluat cu siguranta de la stadiul in care erau prima data, asa ca presupunem ca ofertele si serviciile lor nu sunt ceva exagerat, dar pana ce auzim licitatiile oficiale, ar trebui sa tratati aceste informatii despre Disney cu precautie.