fbpx

Directorul HTC: HTC One A9 va fi o buna alternativa la iPhone

Directorul HTC HTC One A9 va fi o buna alternativa la iPhone

Directoarea producatorului taiwanez de smartphone-uri, HTC, a spus intr-o scrisoare adresata luni angajatilor ca viitorul smartphone HTC One A9 al companiei va fi o buna alternativa la iPhone-urile companiei Apple.

Cu totii stim ca aceasta companie lucreaza pentru a face o prezentare formala a viitorului lor smartphone de varf care va fi cunoscut ca si HTC One A9 – maine in New York – si poti fi sigur ca fanii companiei vor vrea cu siguranta sa intre in posesia acestui smartphone de indata ce acesta va fi disponibil la furnizorul lor de servicii mobile.

CITESTE SI:  Ce impiedica reparatiile PC-urilor Apple MacBook Pro si iMac Pro prin terti

Cu toate acestea, poti fi de asemenea sigur ca criticii vor fi rapizi in a indica orice posibile probleme sau neajunsuri ale acestui dispozitiv.

Directoarea companiei, Cher Wang, a iesit in fata si i-a informat pe angajatii ei ca HTC One A9 va fi o buna alternativa la iPhone si ca acest smartphone reprezinta un echilibru dintre frumusete, performanta si simplitate.

CITESTE SI:  Carcasa pentru iPhone, Hibiki, promite o imbunatatire a sunetului

Acesta este un apel intern de adunare si presupunem ca este de datoria si responsabilitatea ei, ca si lider, sa se asigure ca angajatii ei vor avea moralul ridicat.

La urma urmei, norocul companiei Apple si cel al HTC sunt diferite. Prima companie pare a fi pe o traiectorie ascendenta constanta, in timp ce ultima a vazut si zile mai bune.

Cat despre HTC One A9, pe ce bazeaza Cher Wang cand spune ca acest smartphone One A9 este o alternativa buna la iPhone?

CITESTE SI:  Sondaj: Majoritatea tinerilor americani cred ca urmatorul lor smartphone va fi un iPhone

Retine ca nu a mentionat ce iPhone, dar unii vor presupune ca s-a referit la iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Totusi, HTC One A9 cu un design unibody metalic, un display Full HD de 5 inch, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow si o camera principala de 13MP, s-ar putea dovedi o alternativa formidabila la iPhone cand va ajunge pe piata.

Sursa: focustaiwan.tw