fbpx

Din fericire, aceasta caracteristica a iOS 14 s-ar putea sa nu fie lansata de Apple public

Din fericire, aceasta caracteristica a iOS 14 s-ar putea sa nu fie lansata de Apple public

S-a mentionat acum ceva timp faptul ca compania Apple lucreaza la o anumita caracteristica pentru sistemul de operare iOS 14. Era o caracteristica destul de revoltatoare, dar vestea buna e ca acum exista informatii conform carora Apple nu o va lansa public pentru utilizatori.

Acum cateva zile a aparut zvonul conform caruia una dintre functiile lui iOS 14 ar fi capacitatea de a inregistra apelurile in mod nativ.

S-a mentionat atunci ca aceasta functie iOS 14 ar fi una neplacuta, deoarece inregistrarea apelurilor are tot felul de implicatii de natura legala.

CITESTE SI:  VIDEO: Jocul indie desenat de mana "Cuphead" are in sfarsit o data de lansare

In al doilea rand, pentru o companie ca Apple care adora sa-si sublinieze angajamentul in privinta vietii private, parea destul de ciudat. Cei care au fost ingrijorati de aceasta functie – si de diferitele nereguli de confidentialitate care ar putea aparea – vor fi incantati sa afle ca aceasta caracteristica s-ar putea sa nu debuteze public in iOS 14.

CITESTE SI:  Utilizatorii cu smartphone-uri Samsung Galaxy sunt mai fericiti decat cei cu iPhone, pe Twitter

Asta conform unei stiri de la publicatia 9to5Mac care sustine ca poate confirma faptul ca, desi caracteristica exista in sistemul de operare iOS 14 al Apple, nu s-a intentionat niciodata ca aceasta sa fie lansata public pentru utilizatori.

In schimb, potrivit surselor lor, aceasta functie a fost dezvoltata in iOS 14 pentru a fi utilizata intern in scopuri de depanare. Asta inseamna ca a fost destinata numai pentru a fi folosita de inginerii si angajatii Apple si nu a fost menita sa fie o caracteristica publica disponibila pentru clientii Apple.

CITESTE SI:  Reduceri de pana la 50% de Paste la peste un milion de produse de la eMAG

Desigur, nimic din toate astea nu poate fi confirmat inca. Dar, dupa cum subliniaza publicatia, sistemul de operare iOS in general contine functii care sunt menite sa fie folosite intern pentru testare si depanare. Asa ca nu este surprinzator ca aceasta caracteristica a aparut, caracteristica care s-ar putea sa nu poata fi folosita de clientii Apple.