fbpx

Din cauza carui defect a fost dezactivat Walkie Talkie pe Apple Watch

Din cauza carui defect a fost dezactivat Walkie Talkie pe Apple Watch

Compania Apple din Cupertino a dezactivat caracteristica Walkie Talkie de pe smartwatch-ul Apple Watch din cauza unui defect pe care l-a descoperit, a spus compania pentru publicatia TechCrunch.

Compania si-a cerut scuze pentru bug si pentru neplacerile cauzate de faptul ca utilizatorii nu mai pot folosi aplicatia Walkie Talkie pe acest smartwatch, fiind dezactivata.

Una dintre noile caracteristici aduse de update-ul watchOS de anul trecut era Walkie Talkie. Dupa cum indica si numele, aceasta le permitea utilizatorilor sa comunice intre ei folosind Apple Watch.

CITESTE SI:  Anonymous a anuntat noua tinta: Donald Trump

Cu toate acestea, se pare ca acea aplicatie de pe Apple Watch a fost intre timp dezactivata. Potrivit companiei, compania a descoperit un potential defect in acea caracteristica de pe smartwatch, defect care permitea unui utilizator sa asculte conversatia pe iPhone a unui alt utilizator fara ca acesta din urma sa stie.

Aceasta caracteristica a fost dezactivata temporar pe Apple Watch in timp ce compania lucreaza la o solutie. Asa ca, pana atunci, utilizatorii nu vor putea utiliza caracteristica Walkie Talkie pe smartwatch.

CITESTE SI:  Samsung are propria pista pentru testarea masinilor fara sofer

Compania din Cupertino spune: “Tocmai am descoperit un defect legat de aplicatia Walkie Talkie de pe smartwatch-ul Apple Watch si am dezactivat acea caracteristica pentru a veni cu o solutie. Ne cerem scuze clientilor nostri pentru neplaceri si vrem ca ei sa stie ca vom restabili caracteristica cat mai curand posibil. Desi nu am descoperit cazuri in care defectul a fost exploatat impotriva clientilor si conditiile si evenimentele necesare pentru a-l exploata, luam in serios siguranta si confidentialitatea clientilor nostri”.

CITESTE SI:  Aplicatia Shazam pentru iOS primeste Modul Offline

Acest defect al aplicatiei Walkie Talkie dezactivate de pe smartwatch-ul Apple Watch pare sa reaminteasca de un defect de mai devreme in acest an al FaceTime. Acel bug permitea utilizatorilor sa spioneze persoana pe care o sunau fara ca aceasta sa stie.