fbpx

Difuzorul Apple HomePod are acces la 40 de milioane de melodii si promite o calitate a sunetului uimitoare

Difuzorul Apple HomePod are acces la 40 de milioane de melodii si promite p calitate a sunetului uimitoare

Am auzit zvonuri conform carora Apple are de gand sa anunte un difuzor Siri la evenimentul WWDC 2017 si asa s-a intamplat. Apple si-a prezentat noul produs denumit HomePod la WWDC 2017.

Apple spune ca acest produs va fi la fel de important pentru muzica din locuinte cum a fost si iPod pentru muzica in miscare. Aceasta este o afirmatie destul de indrazneata.

Difuzorul Apple HomePod a fost proiectat pentru a functiona cu Apple Music. Acesta poate accesa peste 40 de milioane din acest serviciu. HomePod are un amplificator de tonuri joase mare proiectat de Apple pentru un bas profund si clar, pe langa un grup de sapte difuzoare cu acustica pura de inalta frecventa si control imbunatatit al directiei sunetului.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e util acest ceas daca ai reactii alergice

Cu un grup de sase microfoane, difuzorul HomePod a fost proiectat pentru controale vocale. Utilizatorii pot interactiona cu acesta spunand “Hei Siri, imi place aceasta melodie”.

Difuzorul poate de asemenea sa faca cautari avansate in colectia de melodii raspunzand la intrebari ca “Hei Siri, cine este tobosarul acestei melodii?” HomePod poate fi folosit si ca asistent virtual, avand in vedere ca este propulsat de Siri.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 8 - Cel mai bun film romanesc vazut

Acesta poate fi folosit pentru a trimite mesaje, a primi actualizari despre stiri si vreme, sa controleze dispozitivele smart si asa mai departe. Difuzorul in sine are o inaltime mai mica de 18 centimetri si integreaza un procesor A8 personalizat care ii permite sa efectueze un management al basului in timp real prin software.

CITESTE SI:  Ce componenta a smartphone-urilor iPhone 13 ar putea fi mai eficienta energetic

Difuzorul HomePod are o tehnologie automata room-sensing care ii permite sa-si afle rapid pozitia in camera si sa optimizeze perfect emiterea de sunet pentru acea camera. Apple are de gand sa lanseze HomePod in culorile alb si gri in Statele Unite, Marea Britanie si Australia in luna decembrie la un pret de 349 de dolari. E de inteles, pentru ca in aceste trei tari se vorbeste engleza.