fbpx
Difuzoarele de 40.000 de dolari ale Bang & Olufsen arata surprinzator de normale

Difuzoarele de 40.000 de dolari ale Bang & Olufsen arata surprinzator de normale

Bang & Olufsen (B&O) a anuntat cea mai noua pereche de difuzoare ale sale care are un pret incredibil de 39.170 de dolari. Compania spune ca acestea sunt primele difuzoare adevarate.

Ai dorit vreodata sa platesti suma de bani, pe care cineva ar plati-o pe o masina foarte buna, pe o pereche de difuzoare? Daca ai raspuns “da” la aceasta intrebare, arunca o privire la noul produs al Bang & Olufsen.

Compania este cunoscuta pentru produsele sale audio premium, asa ca nu este surprinzator pentru nimeni ca BeoLab 50, un nou sistem de difuzoare, costa 39.170 de dolari perechea. Bang & Olufsen spune ca BeoLab 50 este primul difuzor adevarat de la Bang & Olufsen.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Motorola One si One Power sunt oficiale - pret si specificatii

Dupa cum este cazul cu majoritatea produselor Bang & Olufsen, designul dispozitivului este elegant si minimalist. De asemenea, acesta integreaza o tehnologie audio avansata pentru a oferi o experienta audio care justifica pretul de aproape 40.000 de dolari.

Tehnologia Active Room Compensation a Bang & Olufsen poate fi gasita pe noile difuzoare de 40.000 de dolari. Tehnologia se bazeaza pe un microfon extern pentru a masura sunetul din imprejurimi si pentru a optimiza sunetul oferit pentru o performanta optima.

CITESTE SI:  De ce o celebritate a fost data in judecata pentru folosirea lui iPhone X

Dispozitivele Bang & Olufsen de 40.000 de dolari au tehnologia Acoustic Lens care efectueaza o crestere “lens” din partea de sus a difuzorului si poate fi configurata in unul dintre cele doua setari diferite de disperare a sunetului, fie larga, fie ingusta.

Exista sapte difuzoare in interiorul corpului elegant care ofera un total de 2100 de watti, acestea includ trei woofere de 10 inch, trei difuzoare de mijloc de 4 inch si un tweeter de 0,75 inch.

CITESTE SI:  Cum e prima imbracaminte exclusiv digitala din lume

Toate astea sunt impreunate cu 7 amplificatoare de 300 de watti. Totul este integrat intr-un corp subtire si inalt care este produs din aluminiu si lemn de stejar. In caz ca ai uitat, o pereche de dispozitive de acest fel costa aproape 40.000 de dolari.