fbpx

Dezvoltatorul care e de acord cu comisionul de 30% al Apple pentru aplicatii

Dezvoltatorul care e de acord cu comisionul de 30% al Apple pentru aplicatii

Exista in prezent un grup de dezvoltatori de aplicatii, inclusiv Epic Games, care nu sunt de acord cu plata comisionului de 30% al compania Apple din Cupertino, Statele Unite. Dar exista, de asemenea, un dezvoltator de aplicatii care e de acord cu acest procent.

In acest moment, companiile Apple si Epic Games din Statele Unite sunt implicate intr-un proces in care Epic Games incearca sa demonstreze ca comisionul de 30% perceput de Apple de la dezvoltatorii de aplicatii e exagerat de mare.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi masina Tesla care circula cu soferul dormind la volan

De asemenea, compania de jocuri Epic Games a reusit sa adune o multime de alti dezvoltatori cu aceeasi opinie. Dar exista un dezvoltator pe care nu-l deranjeaza comisionul perceput de compania din Cupertino, Statele Unite. Iar acela ar fi Snap.

Recent, CEO-ul companiei Snap, Evan Spiegel, a dezvaluit ca compania Snap e chiar incantata de acel comision de 30% perceput de compania din Cupertino de la dezvoltatori prin vanzarea de aplicatii sau prin achizitii in-app.

CITESTE SI:  Caracteristica Play Protect a Google este gata pentru dispozitivele Android. De ce este in stare

CEO-ul a fost citat spunand: “Chiar credem ca Snap nu ar fi existat fara iPhone si fara platforma uimitoare pe care Apple a creat-o. In aceasta privinta, nu suntem siguri ca avem de ales in legatura cu comisionul de 30%, dar suntem incantati de acest procent in schimbul tuturor instrumentelor pe care Apple ni le ofera in ceea ce priveste softul si progresele in materie de hardware”.

CITESTE SI:  Cum te-ar putea scapa roller-coasterele de pietrele de rinichi

CEO-ul companiei Snap a adaugat: “Suntem intr-adevar de acord cu Apple in ceea ce priveste imbunatatirile menite sa sporeasca confidentialitatea in aplicatii. Si pana acum, investitiile timpurii ale Snap – facute in trecut pentru a spori confidentialitatea utilizatorilor pe platforma noastra – au adus rezultate”.

Desigur, alti dezvoltatori de aplicatii nu sunt de acord cu comisionul de 30%, asa ca procesul va decide situatia in ceea ce priveste comisionul practicat de Apple pentru aplicatii.