fbpx

Detalii personale ale actorilor din Urzeala Tronurilor au aparut online

Detalii personale ale actorilor din serialul Urzeala Tronurilor au aparut online

O bresa recenta de securitate a HBO a dus la publicarea online a numerelor de telefon si a adreselor de email ale actorilor din Urzeala Tronurilor. Hackerii au patruns in sistemele companiei HBO si au furat se pare 1,5TB de date.

Reteaua HBO a fost recent hack-uita, iar acest lucru a fost dovedit de leak-urile online printre care s-a numarat scenariul unui episod al sezonului 7 din Urzeala Tronurilor precum si alte continuturi.

Stirile au indicat ca hackerii au reusit sa fure 1,5TB de date de la HBO printre care s-a numarat scenariul pentru mai multe episoade din Urzeala Tronurilor precum si doua episoade inca nelansate ale Room 104 si Ballers.

CITESTE SI:  Bancile coreene au de gand se pare sa foloseasca scanner-ul de iris al lui Galaxy Note 7

Se spune acum ca detalii personale ale actorilor din Urzeala Tronurilor au fost publicate online. Hackerii au lansat 3,4GB de date pana acum. Se pare ca acestia cer ca HBO sa le plateasca o anumita suma de bani daca vor sa nu publice online mai multe continuturi.

CITESTE SI:  PayPal.me este o noua si usoara modalitate de a trimite bani prietenilor

Se spune ca unul dintre documentele publicate online contine o lista de numere de telefon personale, adrese de email si adresele de resedinta ale tuturor actorilor din Urzeala Tronurilor sezonul 7, inclusiv actorilor distributiei principale precum Emilia Clarke, Peter Dinklage si Lena Headey. Deci, detalii personale.

O investigatie este in desfasurare, iar HBO inca analizeaza ce date au fost publicate. Compania gigantica este inca de parere ca nu exista suficiente dovezi care sa indice faptul ca intregul sau sistem sau de email a fost compromis.

CITESTE SI:  Ce se stie despre rivalul pentru Spotify al proprietarului TikTok

Cu toate acestea, unele stiri au indicat ca mai multe emailuri au fost publicate, de asemenea. In mod clar, HBO nu ar vrea sa se repete cu ei ce s-a intamplat cu Sony in 2014. Hack-ul asupra Sony Pictures a doborat intreaga retea de emailuri a companiei, iar emailurile publicate de hackeri au produs daune de imagine semnificative.