fbpx

Destiny 2 este unul dintre cele mai bine vandute jocuri din 2017

Destiny 2 este unul dintre cele mai bine vandute jocuri din 2017

Destiny 2 a reusit sa cucereasca restul anului 2017 cu mai putin de o luna calendaristica de vanzari. Drace. NPD Group si-a lansat raportul lunar pe piata americana de jocuri, iar Destiny 2 a dominat in mod previzibil luna de lansare.

De la lansarea sa de pe 6 septembrie, Destiny 2 a aparut in topurile lunii cu mai putin de 30 de zile de vanzari. Acesta a depasit “Ghost Recon: Wildlands” care anterior si-a pastrat pozitia in 6 luni aglomerate. Continuarea titlului shooter al Bungie s-a impus, de asemenea, pe locul al treilea, in topul celor mai bine vandute jocuri din ultimele 12 luni.

CITESTE SI:  Motivele posibile pentru care dispar dislike-uri de la trailerul Diablo Immortal de pe YouTube

Ultimul titlu din franciza Destiny a Bungie, Destiny 2, tocmai a fost lansat luna trecuta. Cu toate acestea, se pare ca jocul Bungie s-a dovedit a fi un succes printre gameri, deoarece, potrivit ultimelor cifre oferite de NPD Group, acesta a reusit sa devina unul dintre cele mai bine vandute titluri pentru anul 2017.

Titlul a reusit sa cucereasca topurile pentru luna septembrie, dar pare de asemenea ca acesta a reusit sa devina unul dintre cele mai bine vandute tilturi ale anului 2017. Destiny 2 a reusit sa ia locul unor titluri precum “Ghost Recon: Wildlands” care au fost in top in ultimele 6 luni.

CITESTE SI:  Nintendo este data in judecata din cauza controlerelor consolei Switch

De asemenea, acesta s-a confruntat cu “Call of Duty: Infinite Warfare” si “Battlefield 1”, dar in cele din urma a reusit sa depaseasca ambele titluri. Cu toate acestea, este posibil ca titlul sa nu poata sa-si mentina pozitia, avand in vedere ca “Call of Duty: WWII” este asteptat sa le lanseze in curand, dar oricum ar fi, pana acum jocul s-a descurcat bine in a ajunge pe prima pozitie.

CITESTE SI:  Ce varsta are tanarul care a castigat campionatul mondial Fortnite

Jocul marcheaza, de asemenea, prima data cand Bungie si Activision vor aduce jocul pe PC. De asemenea, este interesant faptul ca Destiny 2 va fi primul joc non-Blizzard care va fi disponibil prin intermediul aplicatiei Battle.net Launcher.