fbpx
Despre noul update iOS 15 lansat oficial pentru iPhone-uri

Despre noul update iOS 15 lansat oficial pentru iPhone-uri

Update-ul iOS 15 al sistemului de operare mobil al companiei Apple din Statele Unite a fost lansat oficial pentru iPhone-uri, impreuna cu update-ul iPadOS 15 al sistemului de operare pentru iPad-uri al companiei americane. Asta inseamna ca poti descarca acele actualizari pe dispozitivele compatibile.

La evenimentul WWDC din acest an, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a anuntat o noua versiune a sistemului de operare mobil pentru iPhone-uri, versiunea iOS 15.

Cei care erau interesati de aceasta versiune vor fi incantati de faptul ca iOS 15 si iPadOS 15 au fost lansate si sunt acum disponibile pentru descarcare pe dispozitivele Apple compatibile. Pentru asta, acceseaza setarile pe iPhone sau iPad > General > Software Updates si va aparea ca o actualizare poate fi descarcata si instalata.

CITESTE SI:  Magazinele Apple din China vor accepta platile mobile folosind Alipay

Daca ai activat actualizarea automata, update-ul Apple se va descarca de la sine si il vei putea instala atunci cand iti permite timpul. Unele dintre imbunatatiri constau intr-un browser Safari cu design nou si care le permite utilizatorilor sa relocheze bara URL, grupurile de file, sa seteze o pagina de start personalizabila, etc.

CITESTE SI:  MacBook Pro va primi prima sa schimbare semnificativa din ultimii patru ani [zvon]

De asemenea, actualizarea va imbunatati sistemul de notificari si exista un nou mode Focus proiectat pentru a te mentine concentrat prin limitarea anumitor notificari pe iPhone.

Desi nu par sa exista noi elemente majore de design, actualizarea iOS 15 a companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, masoara peste 2GB in dimensiune, asa ca asigura-te ca iPhone-ul tau e conectat la o sursa de energie si la WiFi inainte de a descarca si instala noua actualizare.

CITESTE SI:  Acest mouse al Apple functioneaza diferit de mouse-urile traditionale

Ce parere ai despre asta? Crezi ca update-ul iOS 15 lansat de compania Apple din Statele Unite e un update semnificativ pentru sistemul de operare? Vei instala acea noua actualizare pe iPhone-ul tau?