Densitatea pixelilor a lui Samsung Galaxy S10 ar putea fi una mare

Densitatea pixelilor lui Samsung Galaxy S10 ar putea fi una mare

Zvonurile nu incep de obicei sa apara cu mult timp inainte de lansarea urmatorului smartphone de varf Samsung. Dar, avand in vedere ca Galaxy S10 marcheaza cea de-a 10 aniversare a celei mai populare game de smartphone-uri Android, nu este prea surprinzator ca deja vedem numeroase stiri despre dispozitiv.

2019 marcheaza lansarea lui Samsung Galaxy S10, succesorul lui Galaxy S9 si, de asemenea, cea de-a 10-a versiune a acestei game de smartphone-uri de varf. Exista sanse ca, asa cum Apple a sarbatorit cei 10 ani ai iPhone-ului cu iPhone X, Samsung ar putea dori sa lanseze ceva grandios, iar acum zvonurile despre viitorul smartphone Galaxy S10 au inceput sa apara.

CITESTE SI:  Functia Face ID a Apple este acuzata pentru faptul ca e rasista

Potrivit celui mai recent zvon care se bazeaza pe un tweet de la Ice Universe, smartphone-ul de varf pentru 2019 al Samsung este asteptat sa aiba un display cu o densitate a pixelilor de peste 600ppi.

In momentul de fata, Samsung Galaxy S9 are o densitate a pixelilor de 570ppi, ceea ce inseamna ca Samsung va trebui fie sa micsoreze dimensiunea displayului, fie sa creasca rezolutia.

Probabil ca va fi a doua varianta. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu importanta densitatii pixelilor, trebuie sa stie ca, cu cat exista mai multi pixeli intr-o zona, cu atat de clara va fi imaginea.

CITESTE SI:  Proprietarii de Galaxy Note 7 vor primi un Galaxy S8 gratuit drept compensatie?

Tocmai de aceea smartwatch-urile pot avea rezolutii scazute (pentru ca au ecrane mici) si chiar si o rezolutie de 320 x 320 pixeli va arata relativ clar. Nu este clar ce rezolutie ar putea avea Galaxy S10, dar urmatorul pas logic ar fi rezolutia 4K.

Am vazut compania Sony incercand aceasta rezolutie cu Xperia XZ2 Premium, asa ca nu ar fi o surpriza totala daca Samsung ar incerca ceva similar cu Galaxy S10 pentru a avea o densitate mare a pixelilor. In orice caz, probabil ca este bine sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *