fbpx
Demontarea lui iPhone 6s confirma cei 2GB de RAM si bateria de 1715mAh

Demontarea lui iPhone 6s confirma cei 2GB de RAM si bateria de 1715mAh

Ultimele modele de smartphone-uri ale Apple sunt disponibile pentru achizitionare, iar iFixit a facut ceea ce stie mai bine, si anume a dezvaluit interiorul lui iPhone 6s.

De fiecare data cand Apple joaca jocul numerelor, acestia tind sa fie destul de sfiosi. In loc sa spuna ca este vorba despre un procesor dual-core tactat la o anumita frecventa, acestia ar putea spune ca este de N ori mai rapid decat competitia sau decat predecesorul.

Acelasi lucru poate fi spus si despre durata de viata a bateriei, cum ar fi in cazul lui iPhone 6s despre care Apple a promis aceeasi durata de viata a bateriei ca si cea a iPhone 6.

CITESTE SI:  VIDEO: Google arata imbunatatirile browserului Chrome in durata de viata a bateriei

Cu toate acestea, potrivit clipurilor video, s-a indicat ca iPhone 6s vine cu o baterie mai mica si, in caz ca era nevoie de o confirmare, cei de la iFixit au efectuat o demontare a nou-noutului iPhone 6s.

In demontarea lor, acestia practic confirma ca iPhone 6s vine intr-adevar cu o baterie mai mica – una de 1715mAh. Apple a promis o durata de viata a bateriei similara, asa ca putem doar presupune ca acest lucru are de-a face cu optimizarea sistemului iOS 9 si posibil a cipului A9 care ar putea fi mai eficient din punct de vedere energetic.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Note 7 revine

Demontarea a confirmat de asemenea ca, spre deosebire de smartphone-urile Apple anterioare care veneau cu 1GB de RAM, Apple a crecut intr-adevar cantitatea de RAM la 2GB in iPhone 6s care vine cu baterie mica, iar acest modul RAM pare sa fie produs de Samsung.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 5s castiga un loc la Muzeul Academiei de Arte si Stiinte Cinematografice

Demontarea a dezvaluit de asemenea alte componente, cum ar fi noul display 3D Touch care adauga o greutate suplimentara de 15 grame greutatii generale a telefonului, asa ca se pare ca 3D Touch si nu aluminiul seria 7000 are de-a face cu greutatea un pic mai mare decat inainte.