fbpx

DelivAir foloseste drona pentru a livra oamenilor, nu adreselor

DelivAir foloseste drona pentru a livra oamenilor, nu adreselor

Livrarile cu drona – Sfantul Graal al consumatorului nerabdator – au fost pe teava de ceva vreme si, desi Amazon este pionerul proiectului, modelul sau are inca dezavantaje.

Este clar ca, la cum evolueaza lucrurile, livrarea produselor de catre drone va fi urmatorul mare lucru. Asta se datoreaza faptului ca, spre deosebire de camioane sau masini, dronele pot zbura deasupra traficului, ceea ce inseamna ca acestea pot ajunge mai rapid la destinatie, iar asta ar putea fi ideal pentru livrarile pe distante scurte.

CITESTE SI:  Jocul GTA V Premium Edition a aparut pe Amazon Germania

Am vazut deja cum companii precum Domino’s si 7-Eleven profita de asta. Cu toate acestea, in cea mai mare parte, dronele livreaza, de obicei, direct la adresa persoanei, dar oamenii de la Cambridge Consultants au lansat de atunci o noua aplicatie si un serviciu numit DelivAir care schimba asta, prin folosirea dronelor pentru a livra direct oamenilor care au comandat, spre deosebire de livrarea la o adresa.

CITESTE SI:  De ce Statele Unite sunt de acord sa ridice interdictia care zdruncina ZTE din temelii

Asta inseamna ca, daca esti afara si brusc ti-ai adus aminte ca ai nevoie de ceva pentru scoala sau pentru locul de munca, in loc sa te grabesti acasa sau sa te indrepti catre un magazin, DelivAir iti poate livra achizitia direct tie, oriunde te afli.

Acest lucru ar putea functiona si pentru alimente. De exemplu, daca va aflati in parc si va e foame, cu serviciul DelivAir alimentele pot fi trimise direct la locul unde va aflati dvs.

CITESTE SI:  De ce da Facebook in judecata BlackBerry

Dispozitivele DelivAir vor sti ca efectueaza livrarea catre 0mul potrivit utilizand blitul LED al telefonului tau mobil, indreptandu-l spre cer. Prin clipirea unui model codificat folosind blitul, drona poate identifica destinatarul.

Se asteapta, de asemenea, ca utilizatorii vor putea sa urmareasca livrarea dronei. In momentul de fata, DelivAir exista ca concept, dar este un concept care nu ne-ar deranja sa-l vedem devenind realitate.