fbpx

De ziua eclipsei solare va fi confirmat probabil numele iteratiei Android O

De ziua eclipsei solare va fi confirmat probabil numele iteratiei Android O

Google se pregateste sa lanseze iteratia Android O in curand si inca nu stim care va fi numele oficial atunci cand va fi in sfarsit disponibila pentru toata lumea. Va fi Oreo, orange creamsicle, oatmeal cookie sau altceva care incepe cu litera “O”?

David Ruddock de la publicatia Android Police a sustinut ca Google va anunta probabil numele oficial al noii iteratii a sistemului de operare pe data de 21 august, ziua eclipsei solare.

Poate ca Google a optat pentru o zi memorabila pentru a-si confirma denumirea oficial de desert a urmatorului update major, si anume in ziua eclipsei solare. Compania are un obicei in a numi iteratiile sale majore ale sistemului de operare dupa nume de deserturi.

CITESTE SI:  Rovio va inceta sa suporte platforma Windows Phone

Iteratia actuala a fost denumita Android N in dezvoltare si in cele din urma a primit numele Nougat. Iteratia viitoare a primit denumirea Android O in stadiul sau beta, iar in acest moment nu este clar ce nume oficial de desert va alege Google.

Potrivit unei noi stiri, Google ar putea confirma numele oficial al iteratiei Android O in ziua eclipsei solare. Potrivit stirii, Google are de gand sa confirme numele oficial al Android O pe data de 21 august.

CITESTE SI:  Acest browser interesant ajunge si pe macOS

Aceea va fi ziua in care va avea loc eclipsa solara, asa ca va fi o zi foarte palpitanta. De asemenea, s-a afirmat in stire ca Google planuieste un intreg spectacol la dezvaluire, asa ca probabil ca acesta va avea loc in timpul valvei cu eclipsa solara.

Google va dezvalui in cele din urma numele final de desert al iteratiei Android O atunci. Pe data de 21 august va fi o zi de eclipsa solara totala in Statele Unite. Ultima eclipsa solata totala a avut loc in aceasta tara acum peste un secol in urma, asa ca va fi o zi palpitanta pentru multi oameni. Ramane sa ghicim pana atunci cum se va numi oficial Android O, dar stirile anterioare au indicat ca Google ar putea denumi iteratia – “Oreo”.