fbpx

De unde vor obtine aur pentru medalii organizatorii Jocurilor Olimpice din Tokio din 2020

De unde vor obtine aur pentru medalii organizatorii Jocurilor Olimpice din Tokio din 2020

Toate medaliile de la Jocurile Olimpice si Paralimpice din Tokio de anul viitor vor fi create din aurul, argintul si bronzul care vor fi obtinute printr-o metoda mai neobisnuita, spun organizatorii Jocurilor Olimpice si Paralimpice din Tokio din 2020. Pana acum, acestia au colectat aproape suficient aur, argint si bronz pentru medalii.

Dispozitivele electronice au materiale pretioase – cum ar fi aurul – care pot fi reciclate, iar comitetul de organizare pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice din Tokio din 2020 a spus anterior ca vrea sa realizeze medalii din aur, argint si bronz din gadgeturi reciclate, pentru sportivi.

CITESTE SI:  Cum vei putea controla aparatele conectate Whirlpool printr-o aplicatie Wear OS

Comitetul Jocurilor Olimpice din Tokio a primit un mare nivel de sprijin din partea publicului si a companiilor din Japonia, dar si din partea sportivilor nationali si internationali.

Autoritatile au adunat aproximativ 47.500 de tone de deseuri electronice. Cele 47.500 de tone de deseuri electronice includ peste 5 milioane de telefoane vechi pe care oamenii le-au adus la magazinele NTT DoCoMo din Japonia.

Comitetul din Tokio a infiintat locuri de colectare in cladirile publice si in oficiile postale. Oamenii au fost incurajati sa participe la aceasta initiativa pentru crearea de medalii.

CITESTE SI:  De ce telefoanele Huawei si ZTE au fost interzise la bazele militare ale Statelor Unite

Comitetul a reusit sa-si atinga obiectivul de 2700 de kilograme de bronz in luna iunie a anului trecut, iar in octombrie 2018 a atins 93,7% din cantitatea tinta de aur de 30,3 kilograme si 85,4% din tinta de argint de 4100 de kilograme pentru medaliile JO din 2020.

Inca nu a indeplinit tinta pentru aur si argint, dar avand in vedere cantitatea de electronice aruncate pe care comitetul le-a adunat, suntem increzatori ca isi va atinge obiectivul de aur si argint pentru medalii la timp pentru Jocurile Olimpice din Tokio din 2020.

CITESTE SI:  Statele Unite spun ca dronele DJI spioneaza pentru China

Programul nu a fost oprit inca, asa ca exista suficient timp pentru ca oamenii sa renunte la mai multe dispozitive neutilizate. Acest program pentru Jocurile Olimpice din Tokio din 2020 se va inchide pe data de 31 martie a acestui an, inainte de dezvaluirea designurilor medaliilor care va avea loc in aceasta vara.