fbpx

De unde s-ar putea aproviziona Oppo cu displayuri OLED curbate pentru smartphone-urile sale

De unde s-ar putea aproviziona Oppo cu displayuri OLED curbate pentru smartphone-urile sale

Intr-o piata de smartphone-uri in care caracteristicile populare sunt clonate de producatorii rivali de smartphone-uri in doar cateva luni, displayurile curbate OLED ale unei companii sud-coreene sunt oarecum o raritate.

Oficial mentionate ca fiind displayuri curbate “Edge”, aceste ecrane au devenit caracteristica definitorie a telefoanelor Samsung emblematice din ultimii trei ani.

Samsung are un monopol pe piata displayurilor OLED pentru telefoane si se intampla sa fie cel mai mare furnizor de displayuri OLED pentru dispozitive mobile.

CITESTE SI:  De la ce companie se aprovizioneaza Apple cu ecrane pliabile, conform unei surse

Propriile smartphone-uri ale Samsung au ajutat la popularizarea acestor ecrane si deja le si livreaza altor producatori de telefoane. Potrivit unei noi stiri, si compania Oppo din China se aprovizioneaza cu panouri OLED “Edge” curbate de la Samsung pentru smartphone-urile sale.

Samsung are deja numerosi producatori de telefoane ca clienti. De asemenea, este singurul furnizor de displayuri OLED pentru iPhone X – primul iPhone cu ecran OLED pe care Apple l-a lansat vreodata.

CITESTE SI:  Xiaomi a profitat din plin de cresterea globala a vanzarilor de smartphone-uri

Stirea din Coreea de Sud sustine ca Oppo se va aproviziona cu displayuri curbate de 6,42 de inci de la Samsung pentru un nou smartphone Oppo pe care intentioneaza sa-l lanseze in urmatoarele luni.

Se asteapta ca Samsung va incepe livrarea ecranelor catre Oppo pana la sfarsitul acestei luni. Acest lucru inseamna ca un telefon Oppo cu un ecran cu margini curbate este la orizont.

CITESTE SI:  Cercetatorii dezvolta o tehnologie pentru a creste rezolutia displayurilor la 4K

Nu ar fi surprinzator, avand in vedere ca producatorii adopta din ce in ce mai mult trendul “fara margini”, iar un ecran Edge curbat de la Samsung va determina sa para ca acesta practic se extinde pe marginile laterale. In acest moment, nu sunt disponibile detalii suplimentare despre smartphone-ul Oppo cu ecran “Edge”.