De la ce companie se aprovizioneaza Samsung pentru senzori de camera pentru Galaxy S9

De la ce companie se aprovizioneaza Samsung pentru senzori de camera pentru Galaxy S9

Desi compania Samsung isi dezvolta proprii senzori de camera, se si aprovizioneaza de la alti furnizori, cum ar fi o companie japoneza, in special pentru smartphone-urile sale de varf.

Compania a creat un nou senzor de camera pentru Galaxy S9 si Galaxy S9+ care vine cu caracteristici precum inregistrarea video in slow-motion la 960 de cadre pe secunda si deschiderea variabila.

Se pare ca compania Samsung nu se bazeaza complet pe senzorii de camera de la divizia sa de semiconductori, pentru ca pe unele piete smartphone-urile Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9+ sunt livrate cu senzori de la Sony.

CITESTE SI:  @OnLeaks sustine ca One M9 Plus va avea un display un pic mai mare decat cel al lui One M9

Acest lucru a fost dezvaluit intr-o demontare a camerelor celor doua smartphone-uri care a fost efectuata de catre cei de la TechInsight. Demontarea a scos la iveala faptul ca compania Samsung foloseste S5K2L3 (produs intern) pentru Galaxy S9 si senzorul IMX345 de la Sony.

Cel din urma este similar cu cel IMX400 de la Sony care a debutat cu Xperia XZs, primul telefon care oferea inregistrare video slow-motion la 960 de cadre pe secunda.

Noul cip de camera al companiei Samsung are o memorie dedicata care ii permite sa indeplineasca cerintele de procesare pentru inregistrarea video in slow-motion la 960 de cadre pe secunda.

CITESTE SI:  De ce senatorii americani iau Google la intrebari

Modelul IMX345 este similar cu cipul Samsung S5K2L3, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa observati nicio diferenta semnificativa de calitate atunci cand puneti cap la cap rezultatele smartphone-urilor Galaxy S9 cu cele doua cipuri diferite.

Aceasta nu este o diferenta pe care Samsung o promoveaza, pentru ca majoritatea utilizatorilor nu le pasa cu adevarat sa stie care este compania de la care vine senzorul de camera al telefonului Galaxy S9 si pentru ca nu este ca si cum un grup care a primit un alt model de senzor de camera este dezavantajat.

One Response to De la ce companie se aprovizioneaza Samsung pentru senzori de camera pentru Galaxy S9

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *