fbpx
De la ce companie se aprovizioneaza Apple cu ecrane pliabile, conform unei surse

De la ce companie se aprovizioneaza Apple cu ecrane pliabile, conform unei surse

Conform sursei Ice Universe care a publicat un mesaj pe Weibo, compania Apple din Statele Unite se aprovizioneaza cu ecrane pliabile de la o anumita companie. S-a dezvaluit si care este acea companie.

Sunt smartphone-urile pliabile viitorul? Au aparut deja astfel de dispozitive, dar nu prea au acaparat piata, asa cum s-au asteptat unii. E posibil ca pretul este unul dintre motivele pentru care majoritatea inca nu au adoptat aceasta tehnologie.

Poate ca daca aceste smartphone-uri ar fi mai ieftine, vanzarile ar creste. Acestea fiind spuse, s-a zvonit ca si Apple din Statele Unite exploreaza ideea unor astfel de dispozitive si, potrivit unei postari de pe Weibo de catre Ice Universe, Apple pare sa-si intensifice interesul.

CITESTE SI:  Pretul PC-ului modular Tomahawk al Razer

Conform postarii, compania americana Apple a comandat o multime de mostre de ecrane pliabile de la Samsung din Coreea de Sud. In acea postare se indica faptul ca aceste ecrane pliabile vor fi folosite pentru dispozitivele mobile si ca se crede ca Samsung din Coreea de Sud va furniza companiei americane aceste mostre timp de un an, ceea ce inseamna ca Apple exploreaza in mod activ crearea de dispozitive mobile care se pliaza – care pot fi smartphone-uri sau tablete.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul HTC Desire 620

Nu e clar ce intentioneaza Apple din Statele Unite si ce dispozitive va crea. Poate ca acele ecrane pliabile vor fi folosite pentru iPhone, dar poate ca vor fi folosite si pentru tabletele sale iPad.

CITESTE SI:  Defectul computerului Mac mini M1 al Apple

E posibil ca compania Apple din Statele Unite va crea iPad-uri enorme cu ecran pliabil care se poate plia. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie, mai ales ca companiile experimenteaza noi dispozitive constant fara a le lansa neaparat pe piata. Ce parere ai? Cam ar fi timpul pentru iPhone-uri cu ecrane pliabile?