fbpx

De ce YouTube nu va lansa un clip video Rewind in acest an

De ce YouTube nu va lansa un clip video Rewind in acest an

Desi aproape in fiecare an timp de un deceniu, compania YouTube din Statele Unite a lansat un clip video Rewind, in acest an compania americana s-a decis sa nu lanseze un Rewind. YT a dezvaluit pe reteaua sociala Twitter care e motivul deciziei.

In aproape fiecare an de un deceniu, compania YouTube din Statele Unite a lansat un clip video “Rewind”, la sfarsitul anului. Acel clip video era un fel de recapitulare a intamplarilor din acel an, evidentiind unele dintre cele mai interesante evenimente care au avut loc in anul respectiv.

CITESTE SI:  VIDEO: Presupusul Galaxy Note 7 a fost aparent filmat

Uneori, se intampla sa nu lanseze acel filmulet, dar compania YouTube a fost destul de consecventa cu lansarea cu lansarea unor astfel de filmulete.

Din pacate, avand in vedere ca anul 2020 a fost anul in care ne-am confruntat cu coronavirusul, YouTube nu garanteaza ca va lansa un clip video Rewind in acest an. Intr-un mesaj postat de YT pe Twitter, YouTube a precizat: “2020 a fost diferit. Nu pare indicat sa lansam un clip video Rewind in acest an”.

CITESTE SI:  Infectare deliberata cu coronavirusul Wuhan. De ce cercetatorii doresc asta

In 2020 am avut pandemia de coronavirus care a infectat milioane de oameni din intreaga lume. De asemenea, au decedat peste un milion de oameni, iar unele societati comerciale au fost obligate sa se inchida sau sa-si concedieze angajatii, asa ca, desigur, nu prea exista lucruri de sarbatorit.

Motiv pentru care compania YouTube din Statele Unite a decis sa nu lanseze un filmulet Rewind in acest an. Acestea fiind spuse, poate ca in 2021 va mai disparea din acest coronavirus si ca vietile a miliarde de oameni vor reveni la normalitate.

CITESTE SI:  Cand ar putea lansa LG TV-ul cu display rulabil

Ce parere ai despre asta? Crezi ca decizia companiei YouTube din Statele Unite de a nu lansa in acest an un clip video Rewind (din cauza coronavirusului) e o decizie corecta?