fbpx

De ce watchOS 5 vine cu caracteristica Walkie-Talkie

De ce watchOS 5 vine cu caracteristica Walkie-Talkie

La WWDC 2018, Apple a anuntat oficial urmatorul update major care va sosi pe Apple Watch si care se numeste watchOS 5. Asa cum era de asteptat, update-ul watchOS 5 se va concentra mult pe noile caracteristici si imbunatatiri legate de fitness, dar vor exista si unele caracteristici adaugate care tin de comunicatii.

Printre functiile de comunicatii se numara o noua caracteristica Walkie-Talkie care, potrivit companiei: “watchOS 5 introduce Walkie-Talkie, o modalitate complet noua de a comunica cu vocea si doar o atingere de incheietura. O modalitate distractiva si usoara de a intra rapid in contact cu amicii si familia, aceasta noua conexiune ceas-la-ceas este rapida, personala si poate fi activata intre oricare smartwatch-uri Apple Watch din intreaga lume prin WiFi sau conexiunea celulara”.

CITESTE SI:  Unii utilizatori de iPhone X nu pot raspunde la apeluri pe telefonul lor

Caracteristicile Push-to-talk nu sunt ceva nou cand vine vorba despre smartphone-uri, dar daca ti-ai dorit vreodata sa te simti ca personajul de film – Dick Tracy, Apple iti ofera acum sansa.

CITESTE SI:  Ce sistem dezvolta Fujitsu pentru evaluarea gimnastelor

Cat despre noile caracteristici fitness ale watchOS 5, compania va implementa functia Competitii de Activitate care le va permite utilizatorilor Apple Watch sa concureze unii impotriva celorlalti.

Exista, de asemenea, o noua caracteristica Auto-Workout Detection in watchOS 5, va fi adaugat suport pentru noi antrenamente precum Yoga si Drumetii (printre alte 12 antrenamente noi), noi functii care alerteaza utilizatorii atunci cand sunt in fata sau in spatele ritmului lor setat si multe altele.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la Daydream VR

Va exista, de asemenea, in watchOS 5 posibilitatea de a asculta podcast-uri de pe Apple Watch, dar si imbunatiri la fetele de ceas Siri pentru ca acesta va oferi utilizatorilor comenzi rapide dinamice la caracteristici pe parcursul zilei bazate pe rutina lor.

watchOS 5 este in prezent stabilit pentru o lansare in aceasta toamna, dar Apple nu a mentionat exact cand, dar credem ca aceste detalii vor fi dezvaluite mai tarziu in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *