fbpx

De ce viitoarea tableta Surface ar putea fi mai ieftina

De ce viitoarea tableta Surface ar putea fi mai ieftina

Se spune ca compania Microsoft lucreaza la o tableta Surface mai ieftina si pare ca aceasta a fost certificata de FCC in aceasta saptamana. Bloomberg a informat anterior ca compania Microsoft are de gand sa lanseze dispozitive Surface de 10 inci cu un design mai rotunjit si cu port USB-C pentru incarcare.

S-a spus acum cateva luni in urma ca compania Microsoft dezvolta o gama mai ieftina de tablete Surface pentru a putea concura cu iPad. Chiar daca se asteapta ca acestea vor avea un pret de aproximativ 400 de dolari, vor oferi toata experienta Windows 10.

CITESTE SI:  Ce performanta ar avea noul iPhone 12 Pro cu cip A14 Bionic de la Apple

O noua stire sustine ca tabletele mai ieftine vor avea cipuri Intel mai putin performante, si anume procesoare Pentium in loc de cipurile Core i5 sau Core i7 oferite de dispozitivele existente Surface.

Cipurile mai putin puternice nu vor surprinde pe nimeni, avand in vedere ca primul model mai ieftin va avea un pret mult mai mic decat o tableta Surface echipata complet.

CITESTE SI:  Reteaua sociala care ar adopta abonamentul

Nu va avea un procesor Intel Core i5 sau Core i7, ci un cip Intel Pentium Silver N5000. O varianta mai performanta a tabletei ar putea integra Intel Pentium Gold 4410Y sau Intel Pentium Gold 4415Y.

Cat despre celelalte detalii, tableta mai ieftina cu pret de 400 de dolari ar putea integra un display de 10 inci, ar putea avea colturi rotunjite si ar putea fi cu 20% mai usoara decat dispozitivele Surface existente. Aceasta va oferi experienta Windows 10 completa.

CITESTE SI:  Primul smartphone cu senzor de amprente integrat in display va veni de la Vivo

Tableta mai ieftina a fost recent certificata de FCC, ceea ce indica faptul ca acest produs ar putea fi lansat in curand, desi Microsoft inca nu a confirmat ca a produs dispozitive Surface mai ieftine. Nu este clar exact cand ar putea dezvalui compania acest dispozitiv, dar s-ar putea ca nu va dura prea mult timp.

Facebook