fbpx

De ce verificarea aplicatiilor Android va necesita un timp mai indelungat

De ce verificarea aplicatiilor Android va necesita un timp mai indelungat

Compania Google din Statele Unite a dezvaluit ca va avea nevoie de o perioada mai indelungata de timp pentru a verifica noile aplicatii Android, cat si update-urile aplicatiilor Android deja existente pe Google Play Store.

Google avertizeaza dezvoltatorii ca verificarea aplicatiilor Android pentru Play Store vor avea nevoie de un timp mai indelungat decat de obicei din cauza ajustarilor programului de lucru al angajatilor sai pe fondul coronavirusului Wuhan.

Intr-o declaratie, compania i-a avertizat pe dezvoltatori sa se astepte la o perioada poate mai indelungata de o saptamana. Acest lucru e valabil atat pentru trimiterile de softuri Android noi (catre Play Store) cat si pentru update-urile care declanseaza o verificare manuala.

CITESTE SI:  Armata Statelor Unite creeaza pudra care ofera sute de kilowatti si care poate incarca dispozitivele

Acest lucru are logica, avand in vedere pandemia de coronavirus Wuhan. Saptamana trecuta, Google le-a spus angajatilor sai din America de Nord sa lucreze de la distanta.

Deoarece un numar tot mai ridicat de companii le spun angajatilor sa lucreze de la distanta, activitatile obisnuite vor fi perturbate. Intarzieri precum acestea pot deveni mai frecvente pe masura ce pandemia de coronavirus Wuhan se prelungeste.

CITESTE SI:  Uber il taxeaza accidental pe un utilizator cu 20.000 de dolari pentru o cursa de 20 de minute

Anterior, Google le-a spus dezvoltatorilor de aplicatii sa se pregateasca ca verificarea aplicatiilor pentru Play Store sa dureze cel putin 3 zile si peste o saptamana in cazuri exceptionale.

Cu siguranta am intrat pe teritoriul cazurilor exceptionale. Ceea ce starneste confuzie, conform publicatiei Android Police, este ca nu e intotdeauna clar ce update-uri ale aplicatiei Android de pe Google Play Store vor declansa o verificare manuala.

CITESTE SI:  De ce Donald Trump permite din nou Huawei sa cumpere componente de la companiile din SUA

Update-urile de aplicatii Android destinate celor mici declanseaza de obicei verificari manuale, dar uneori si softurile din categorii inofensive de pe Play Store sunt marcate negativ. Mai tarziu in acest an, compania Google a stabilit sa inceapa sa verifice softurile care solicita informatii despre locatia de fundal.