fbpx

De ce Valve va lansa Steam in China oficial

De ce Valve va lansa Steam in China oficial

Valve intentioneaza sa aduca serviciul Steam in China intr-o forma oficiala, extinzand impactul serviciului de distributie si a biliotecii de jocuri catre o audienta suplimentara imensa.

Planul companiei a fost anuntat acum impreuna cu Perfect World, o companie din Shanghai cu care compania Valve a lucrat anterior pentru a distribui versiunile locale ale Dota 2 si Counter-Strike: Global Offensive.

Servicii care sunt populare pe tot globul sunt adesea interzise in China, sau le este foarte dificil sa concureze in China. Acesta este si cazul serviciului Steam al companiei Valve, dar compania a anuntat acum ca va lansa oficial Steam in China.

CITESTE SI:  Cu ce regizor proeminent colaboreaza Apple pentru un film

Miscarea va extinde acoperirea bibliotecii de jocuri si a serviciului de distributie catre milioane de potentiali utilizatori din tara. Dar Steam nu este blocat de firewall-ul chinezesc de internet.

Este disponibil in tara neoficial si ramane accesibil, dar riscul de a fi blocat de guvern ramane in continuare. Acesta este motivul pentru care compania Valve colaboreaza cu un partener local pentru a lansa oficial Steam in China.

CITESTE SI:  In ce tara pasagerii Uber pot solicita soferi care nu stau mult la palavre

Compania Valve a colaborat cu compania Perfect World din Shanghai pentru acest lucru. A lucrat anterior cu aceasta companie pentru a lansa “Counter-Strike: Global Offensive” si Dota 2 in tara.

Parteneriatul va ajuta compania Valve sa localizeze mai bine Steam pentru utilizatorii din China si sa promoveze serviciul mai bine. Ceea ce Valve nu a dezvaluit pana in acest moment este modul in care se va ocupa de problemele de cenzura din tara si care va fi procesul de aprobare a jocurilor care urmeaza sa fie incarcate in magazinul chinezesc care va fi. O data pentru lansarea oficiala a Steam in China nu a fost mentionata in comunicatul de presa. Data de lansare oficiala ramane sa o vedem.