De ce va inceta Apple sa vanda MacBook Pro 2015

De ce va inceta Apple sa vanda MacBook Pro 2015

Daca esti in cautarea unui MacBook Pro care nu foloseste numai porturi USB Type-C, s-ar putea sa nu ai noroc. Dupa cum au remarcat cei de la 9to5Mac, Apple va incetat vanzarea lui MacBook Pro 2015, ultimul sau laptop pentru consumatori care include porturi utile, cum ar fi USB-A, HDMI si un slot pentru carduri SD.

MacBook Pro 2015 a fost, de asemenea, ultimul laptop al Apple care a integrat o tastatura traditionala. Dupa lansarea sa, compania a trecut la un tip de tastatura mai nou care a dus la unele probleme de fiabilitate.

Multi fani Mac nu prea au apreciat unele dintre progresele pe care compania Apple le-a efectuat in ultimii ani, cum ar fi unele tipuri de taste si porturile USB Type-C.

CITESTE SI:  Ce drone DJI cad din cer in timpul zborului

Cei carora nu le plac noile MacBook-uri au optat pentru modelele din 2015 si 2016 in schimb, dar se pare ca Apple se pregateste acum sa inceteze sa mai vanda MacBook Pro 2015.

Acesta vine cu multe porturi care sunt inca utile in prezent, cum ar fi HDMI, USB-A si chiar si un slot pentru carduri SD complet echipat. MacBook Pro 2015 al companiei Apple a fost popular printre clienti, deoarece spre deosebire de modelele mai noi, nu i-a obligat sa adopte USB Type-C inainte de a dori acest lucru.

Acest model 2015 este, de asemenea, ultimul model de la Apple care integreaza o tastatura traditionala. Abia dupa acest model, compania a trecut la un alt tip de tastatura.

CITESTE SI:  De ce sunt in stare acum becurile Philips Hue in cazul unei pene de curent

Abandonarea acestui model pare sa fie un semnal clar de la Apple ca doreste ca clientii sai sa se indrepte catre modele mai noi ale lui MacBook Pro. In curand, compania nu va mai vinde modelul 2015.

Cei care inca mai doresc unul isi pot incerca norocul la Apple si sa vada daca mai au vreunul pe stoc. Ei pot utiliza, de asemenea, site-uri online precum eBay pentru a vedea daca cineva vinde vreun MacBook Pro 2015. Cu siguranta exista multi oameni carora le va lipsi acest laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *