fbpx

De ce utilizatorii sunt nemultumiti de Cautarea Google acum

De ce utilizatorii sunt nemultumiti de Cautarea Google acum

Compania Google din Statele Unite – care detine cel mai folosit motor de cautare din lume – spune ca doreste sa imbunatateasca Cautarea atat pentru utilizatorii care folosesc PC-uri desktop cat si pentru utilizatorii care folosesc dispozitive mobile.

Pana acum, schimbarile pe care compania din Statele Unite le-a realizat nu i-au multumit pe toti. Mai jos afli de ce unii utilizatorii sunt nemultumiti.

Saptamana trecuta, Google i-a nemultumit pe utilizatorii desktop dupa ce a modificat aspectul Cautarii. Modificarile au fost relativ minore si au fost menite sa arate pictogramele site-urilor langa previzualizarile linkurilor, dar criticii sustin ca modificarile au schimbat o interfata ordonata intr-o interfata in care e dificil sa distingi anunturile de rezultatele cautarii.

CITESTE SI:  Premierul din Singapore a gasit timp pentru a scrie un program care rezolva puzzle-uri Sudoku

Acum Google ofera explicatii. Intr-un tweet, compania a spus ca are de gand sa experimenteze noi destinatii de plasare a pictogramelor site-urilor. In urmatoarele saptamani, spune Google, compania va continua sa testeze schimbari.

CITESTE SI:  Ce pret trebuie sa platesti doar pentru a avea 256GB de RAM pe Apple iMac Pro

Utilizatorii desktop vor vedea o varietate de destinatii de plasare a pictogramelor. E greu de spus in acest moment cum va arata totul. De asemenea, nu e clar cum va diferentia motorul de cautare Google anunturile.

Anul trecut, motorul Google a adus pictogramele site-urilor in Cautarea mobila. Scopul era de a evidentia mai bine de unde provin informatiile. Conform companiei, modificarile au fost bine primite pe mobil.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Huawei Nova 4 e oficial - specificatii

Google spune ca testele timpurii pentru desktop au fost si ele pozitive, dar ca compania se foloseste de feedback-ul utilizatorilor sai. Cu alte cuvinte, compania pare sa fi auzit ca exista utilizatori nemultumiti si lucreaza pentru a descoperi cea mai buna modalitate de a proiecta Cautarea pentru desktop. Ce parere ai despre planurile companiei din Statele Unite? Te nemultumeste cum arata interfata search engine-ului in acest moment?