fbpx

De ce unele boxe inteligente HomePod se supraincalzesc

De ce unele boxe inteligente HomePod se supraincalzesc

Conform unor noi stiri si a unor postari de pe Reddit, unele boxe inteligente HomePod ale companiei Apple din Statele Unite, se supraincalzesc. Si s-a invocat si motivul general pentru care Apple HomePod se supraincalzeste. Desi in acest moment nu e clar exact de ce anume.

Exista un motiv pentru care softurile beta sunt in beta. Asta pentru ca aceste softuri nu sunt inca sigure pentru o lansare in masa si ar putea exista bug-uri in acestea.

CITESTE SI:  Huawei ar putea fi cel de-al treilea cel mai mare producator de smartphone-uri

Acesta e motivul pentru care, in general, nu e recomandat ca acestea sa fie folosite ca softuri principale. Din pacate, unii oameni au testat softul beta pentru Apple HomePod.

Din pacate pentru ca, conform unui fir de pe Reddit, utilizatorii au descoperit ca cel mai recent soft beta pentru boxa inteligenta a companiei Apple din Statele Unite duce la supraincalzirea acestei boxe inteligente.

Conform postarii de pe Reddit: “Va recomand sa deconectati orice HomePod care e fierbinte”. De asemenea, se pare ca, daca boxa ta inteligenta HomePod se deterioreaza ca urmare a instalarii softului beta iar boxa inteligenta se afla inca in garantie, Apple nu o va inlocui.

CITESTE SI:  Cum va fi smartwatch-ul Apple Watch mai putin dependent de iPhone

Acest lucru e dezamagitor, dar, din fericire, supraincalzirea a fost descoperita in versiunea beta, si nu abia in versiunea finala. Nu suntem siguri ce anume ar putea cauza supraincalzirea mai exact.

CITESTE SI:  Specificatiile modelelor iPhone 12 din acest an ale Apple

Ceea ce e si mai terifiant e ca, dupa ce ai instalat softul beta, nu exista nicio modalitate la indemana oricui de a reveni la softul anterior al boxei Apple.

Deci, daca te gandeai sa instalezi cel mai nou soft beta pentru boxa inteligenta HomePod a Apple, recomandat ar fi sa nu-l instalezi momentan. Ce parere ai despre asta? Crezi ca supraincalzirea HomePod nu va aparea si pentru versiunea finala a softului?