fbpx
De ce un zbor a fost evacuat din cauza AirDrop

De ce un zbor a fost evacuat din cauza AirDrop

Conform unei noi stiri, un zbor al United Airlines a fost evacuat din cauza unui tanar. Mai exact, din cauza unei fotografii impartasite cu ceilalti pasageri prin AirDrop. Acelui tanar nu i s-a mai permis sa revina la zborul respectiv, in urma scanarii bagajelor si inspectarii avionului.

AirDrop e o modalitate de a partaja fisiere intre dispozitivele Apple. Totusi, daca nu dezactivati AirDrop de pe dispozitivul dv. Apple, oameni straini din imprejurimi ar putea incerca sa impartaseasca cu voi fotografii si clipuri video.

CITESTE SI:  Cum arata fotografia capturata de iPhone pentru coperta unui reviste

Un tanar se afla intr-un zbor al United Airlines, iar mai apoi zborul a fost evacuat. Se pare ca tanarul a impartasit prin AirDrop fotografii ale unei arme de tip airsoft cu alti pasageri de la bord.

Acest lucru i-a determinat pe oficiali sa evacueze pasagerii din avion si sa scaneze bagajele, precum si sa inspecteze avionul. Mai tarziu, s-a descoperit ca fotografia de pe AirDrop a fost capturata dintr-un alt loc si la un moment diferit.

CITESTE SI:  Ce raspunde compania Apple pentru tanarul care cere 1 miliard de dolari de la aceasta

Si, chiar daca tanarul a fost cel care a impartasit prin AirDrop fotografia, acel obiect nu se afla in posesia lui la momentul in care se afla imbarcat.

Cu toate acestea, autoritatile nu au fost foarte incantate si nu i-au permis tanarului sa revina la zborul evacuat al celor de la United Airlines. Nu suntem siguri daca acesta s-a confruntat si cu alte repercusiuni.

CITESTE SI:  Camera lui iPhone X obtine un scor de 97 pe DxOMark

Dar, oricum ar fi, aceasta actiune in zborul evacuat al United Airlines nu a fost foarte inspirata. Ce parere ai despre actiunea acelui tanar care se afla in avion si care a impartasit cu altii prin AirDrop o imagine cu o arma care s-ar fi putut afla la bordul avionului United Airlines? Crezi ca nu vor existe repercusiuni, avand in vedere ca arma nu se afla in zborul evacuat al United Airlines?