fbpx

De ce un YouTuber chinez a fost condamnat la 15 luni de inchisoare

De ce un YouTuber chinez a fost condamnat la 15 luni de inchisoare

Un YouTuber chinez din Spania a fost condamnat la 15 luni de inchisoare si trebuie sa plateasca circa 20.000 de euro pentru incarcarea unui clip video pe YouTube.

YouTuberul chinez Kanghua Ren a fost gasit vinovat pentru lezarea morala a unui om al strazii. Acesta a incarcat acum ceva vreme pe YouTube un clip video in care se putea vedea cum a inselat un om al strazii sa manance biscuiti Oreo cu ceva nu trebuia.

In ultimii ani, vedem ca a crescut numarul cazurilor in care oamenii se tin de actiuni rauvoitoare impotriva altor oameni, inregistrandu-le si incarcandu-le pe YouTube sub numele de “farse”.

CITESTE SI:  VIDEO: LG G4 filmeaza agatat de o drona

Asa a procedat si YouTuberul chinez Kanghua Ren, cunoscut si ca ReSet, acum ceva timp in urma. Acesta a incarcat pe canalul sau un clip video care arata cum a umplut niste biscuiti Oreo cu pasta (dupa ce i-a golit de crema) si a platit un om al strazii sa-i manance.

YouTuberul Ren le-a spus urmaritorilor sai: “Poate ca am mers putin prea departe, dar sa privim partea buna: am folosit pasta”. Clipul video a primit multe comentarii negative, iar Ren a adaugat: “Daca procedam asa cu o persoana normala, nimeni nu ar fi zis nimic, dar fiind un cersetator oamenii se lamenteaza”.

CITESTE SI:  Ce masina a inregistrat video automat o femeie cum o zgaria cu cheia

Din pacate pentru Ren, nimeni nu a ras la farsa, iar YouTuberul chinez a fost gasit vinovat de instantele spaniole pentru lezarea morala a acelui om. A fost condamnat la 15 luni de inchisoare.

De asemenea, se asteapta ca YouTuberul chinez va trebui sa plateasca compensatii victimei. Mai mult, canalele sale de YouTube trebuie sa fie inchise timp de 5 ani.

CITESTE SI:  Un site le ofera vizitatorilor sai un infarct de Ziua Pacalelilor :)

In ciuda perioadei de inchisoare, nu se asteapta ca YouTuberul chinez va petrece acele 15 luni la inchisoare asa cum trebuie. Asta pentru ca, in Spania, durata de timp la inchisoare nu este aplicata pentru cei cu cazierul gol si care nu au comis infractiuni cu violenta.