fbpx

De ce un restaurant ofera 20% reducere pentru clientii Huawei

De ce un restaurant ofera 20% reducere pentru clientii Huawei

Lucrurile nu stau prea bine pentru compania chineza de smartphone-uri Huawei dupa ce aceasta a primit o interdictie de a derula afaceri cu companiile americane.

Interdictia a fost impusa de presedintele Donald Trump pe fondul razboiului comercial dintre China si Statele Unite. Interdictia interzice companiilor americane sa aiba afaceri cu gigantul tehnologic chinez si ar putea avea implicatii uriase si pentru clientii de smartphone-uri de la compania chineza.

Multi poate stiu ca Huawei se confrunta cu dificultati de business, dupa ce guvernul american a pus compania chineza pe lista neagra. Astfel, compania chineza nu mai poate derula afaceri cu companiile din Statele Unite.

CITESTE SI:  In ce situatii va opri Blizzard partidele jocului Overwatch

Nu numai ca aceasta interdictie afecteaza Huawei, dar si pe clientii companiei chineze care ar putea ramane cu smartphone-urile demodate mult mai devreme decat si-au dorit.

De asemenea, acest lucru inseamna ca multi clienti Huawei vor trebui sa inceapa sa caute alternative. Intelegand situatia dificila in care se afla clientii Huawei, un restaurant chinez din Malaezia a anuntat o oferta pentru acestia.

CITESTE SI:  Cum se descurca iOS 14 pe iPhone 6s

Daca clientii arata ca folosesc un smartphone Huawei, acestia vor primi la restaurant o reducere cu 20% a notei de plata. Potrivit unuia dintre proprietarii restaurantului, Angie Taweepan Chantowatha, ea a considerat ca nu e drept ce i s-a intamplat companiei chineze de smartphone-uri.

“Consideram ca nu este drept pentru consumatori, deoarece consumatorii ar trebui intotdeauna sa aiba un cuvant de spus”. Nu este clar daca aceasta oferta de reducere cu 20% a fost creata de restaurant pentru a usura povara clientilor Huawei sau daca este pur si simplu un mijloc ticluit de promovare a restaurantului.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition este dur

Oricum ar fi, cine se afla in Malaezia, mai exact in Kuala Lumpur, poate doreste sa treaca pe la restaurantul Sean & Angie’s lunea viitoare, pentru a se bucura de o nota de plata redusa cu 20%.