fbpx
De ce un proprietar de Apple Watch da in judecata Apple

De ce un proprietar de Apple Watch da in judecata Apple

Apple se confrunta cu un proces cu privire la promvarea sa pentru Apple Watch. In timp ce compania promoveaza smartwatch-ul Watch va fiind unul rezistent la zgarieturi, un barbat din Canada afirma ca dispozitivul este de fapt foarte susceptibil la zgarieturi si a dat compania in judecata.

Ca in cazul majoritatii (sau tuturor) dispozitivelor cu ecrane, vine un moment in care acestea se zgarie si tocmai de aceea protectoarele de ecran continua sa fie niste accesorii foarte populare.

CITESTE SI:  Ce pret are Yoga Duet 7i - laptop cu tastatura detasabila

Cu toate acestea, in cazul lui Apple Watch, se pare ca un proprietar, Dean Lubaki de 21 de ani din Canada, a decis ca zgarieturile de pe dispozitivul sau justifica sa dea in judecata Apple.

Se pare ca Lubaki s-a simtit ofensat de campania de promovare a companiei pentru Apple Watch, in care se spunea ca dispozitivul este rezistent la zgarieturi. Asta pentru ca, potrivit lui Lubaki, el crede ca Watch numai rezistent la zgarieturi nu este si ca e de fapt destul de susceptibil la zgarieturi.

CITESTE SI:  Ce senzori noi ar putea include smartwatch-ul Apple Watch Series 8 in premiera

El a subliniat faptul ca acea curea magnetica milaneza era, in mod ironic, cea care a cauzat zgarieturile lui Watch. “Faptul ca partea din spate a lui Apple Watch creeaza abraziune fara actiune din partea consumatorului este un defect de design. Aceeasi abraziune poate aparea pe ecran atunci cand cureaua este indepartata pentru a o inlocui cu alta”.

Acesta a incercat sa primeasca un alt dispozitiv, dar a fost refuzat in ciuda faptului ca a cumparat un plan AppleCare. Asa ca el s-a decis sa dea in judecata Apple intr-o mica instanta si sa ceara o compensatie pentru achizitia lui Apple Watch Edition si a planului AppleCare+, pe langa daune compensatorii pentru “stresul mental si cheltuielile care au aparut din cauza acestui caz, dar si din cauza faptului ca o perioada din viata mea a fost irosita si nu o voi mai putea recupera niciodata”. Compania i-a oferit lui Lubaki un inlocuitor si un accesoriu gratuit, dar acesta a refuzat.