fbpx

De ce un miliardar nu-l mai sustine pe Donald Trump

De ce un miliardar nu-l mai sustine pe Donald Trump

Un miliardar pe nume Peter Thiel este unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai lui Donald Trump, actualul presedinte al Statelor Unite. Peter Thiel chiar a donat bani pentru campania lui Trump pentru 2016, dar acum se gandeste sa nu-l mai sustina pe presedinte si pentru un al doilea mandat. S-au dezvaluit si motivele.

Miliardarul Peter Thief, cel mai cunoscut sustinator din domeniul tehnologiei al lui Donald Trump, se distanteaza de campania de realegere a presedintelui.

CITESTE SI:  O extensie de Chrome care autodistruge email-urile

Acel miliardar e ingrijorat ca actualul presedintele al Statelor Unite nu va castiga alegerile, conform unei noi stiri de The Wall Street Journal. Peter Thiel s-a gandit sa renunte la sustinerea pentru Donald Trump, dupa ce coronavirusul Wuhan a lasat zeci de milioane de americani someri.

Miliardarul din Statele Unite considera ca va exista o recesiune profunda in noiembrie, ceea ce va fi in dezavantajul lui Donald Trump. Peter Thiel a fost un sustinator vocal al presedintelui in 2016, vorbind la Conventia Nationala Republicana din 2016 si donand 1,25 de milioane de dolari in acel an campaniei lui Donald Trump si pentru grupuri politice si cauze adiacente.

CITESTE SI:  Unde altundeva va depozita Amazon produsele periculoase

Miliardarul – care si-a castigat averea cofondand PayPal, inainte de a deveni unul dintre primii investitori ai Facebook – nu are planuri sa doneze vreun ban pentru campania presedintelui Donald Trump din Statele Unite din acest an.

Peter Thiel considera ca efectele economice ale coronavirusului Wuhan vor afecta sansele presedintelui din Statele Unite in noiembrie. Opiniile lui Peter Thiel l-au facut sa para un outsider in Zona Golfului, astfel incat aceasta a fost scuza miliardarului de a se muta la Los Angeles in 2018, acolo unde locuieste acum.

CITESTE SI:  Sony Mobile nu se va mai concentra la fel de mult pe piete ca India, China si Statele Unite

Pozitiile miliardarului Peter Thiel din Statele Unite cu privire la cheltuielile guvernamentale, imigratia si alte chestiuni sunt cunoscute inca din zilele sale la Universitatea Stanford.