fbpx

De ce un Jeep a fost zdrobit de un garaj electric

De ce un Jeep a fost zdrobit de un garaj electric

In anumite zone din Statele Unite terenurile sunt scumpe. Asa ca, pentru a economisi spatiu, unii proprietari de locuinte instaleaza garaje electrice pentru parcare cu doua niveluri.

Ceva destul de ingenios. Dar unii nu s-au gandit ca anumite calamitati naturale ar putea duce la functionarea defectuoasa a acestor garaje electrice.

Garajele electrice sunt utilizate in mod obisnuit in locuri in care terenurile sunt scumpe. Acest lucru permite oamenilor sa parcheze in mod eficient doua masini intr-un spatiu mic.

CITESTE SI:  De ce WhatsApp nu va mai functiona pe aceste iPhone-uri

Una dintre masini este coborata sub nivelul solului, in timp ce cealalta este parcata peste prima masina. Dar ce se intampla atunci cand sistemul functioneaza defectuos?

Ei bine, daca sunteti proprietarul acestui Jeep (autoturismul de deasupra), rezultatul este o gaura in buzunar. Conform unor postari de pe Reddit, acest Jeep Wrangler a fost zdrobit atunci cand garajul electric a functionat defectuos din cauza unei probleme cu unitatea de comanda.

CITESTE SI:  Noul laptop Razer Blade Stealth vine acum cu display de 13,3 inch - specificatii si pret

Acest lucru a declansat pornirea si s-au stricat toti senzorii care ar fi putut impiedica sa se intample asa ceva. Garajul electric stricat a continuat sa ridice liftul chiar daca Jeep-ul s-a oprit in acoperis, acel Jeep fiind zdrobit.

Avand in vedere ca garajul electric s-a defectat din cauza inundatiilor, probabil ca si masina Subaru de jos a fost avariata pe langa Jeep-ul zdrobit, asa ca probabil proprietarul trebuie sa suporte pagubele pentru ambele masini. Putem doar spera ca are asigurare.

CITESTE SI:  Ce pret are mouse-ul HP cu senzor de amprente

Unii ar putea intreba de ce cineva si-ar pune un garaj electric chiar sub un acoperis. S-ar putea ca ideea a parut una destul de buna in trecut cand nu au avut loc calamitati naturale. Este o lectie de invatat pentru proprietarii care ar putea avea sisteme de parcare similare instalate pe proprietatile lor.