fbpx
De ce un iPad a dus la evacuarea unui magazin Apple

De ce un iPad a dus la evacuarea unui magazin Apple

Un magazin Apple din Amsterdam a fost evacuat si inchis temporar din cauza unui iPad. Dupa cum a informat iCulture, angajatii Apple au izolat iPad-ul intr-un recipient cu nisip.

Din fericire nu au existat rani majore. Cu toate acestea, trei angajati au prezentat probleme de respiratie. Din cauza substantelor chimice periculoase eliberate in aer de iPad-ul care a explodat, magazinul a fost evacuat si inchis pentru ca pompierii sa poata lucra la ventilarea spatiului si la eliminarea vaporilor nocivi.

CITESTE SI:  Apple a spus daca si-a incetinit si iPad-urile vechi

Un magazin Apple din Amsterdam a fost temporar evacuat dupa ce o baterie de iPad a explodat si a eliberat substante potential daunatoare in aer.

Angajatii Apple au reusit sa izoleze dispozitivul dupa ce bateria a explodat, dar din moment ce bateria a eliberat substante nocive, spatiul a trebuit sa fie evacuat.

Potrivit stirilor, magazinul din Amsterdam a fost evacuat si inchis temporar dupa ce o baterie de iPad a explodat inauntru. Angajatii au izolat iPad-ul si bateria perforata intr-un recipient cu nisip dupa ce a explodat.

CITESTE SI:  Cum poate fi transformat Apple Card intr-un cutit ascutit

Nu a existat niciun incendiu sau fum, dar cei de la urgente au spus ca trei angajati au avut probleme respiratorii dupa incident. Pompierii au lucrat mai tarziu pentru a ventila spatiul si pentru a elimina vaporii nocivi din magazinul in care a explodat iPad-ul.

Acel spatiu Apple a fost evacuat si inchis in acel timp pentru a se asigura ca angajatii si vizitatorii nu vor avea probleme de respiratie odata ce usile sunt deschise din nou pentru public.

CITESTE SI:  Ce companie ar putea lansa primul cip 5G adevarat pentru smartphone-uri

Acesta nu este primul eveniment de acest fel care are loc la un magazin Apple. Evenimente similare cu baterii de iPhone care au explodat au avut loc si au dus la evacuarea temporara si a unor magazine Apple din Elvetia si Spania. Din fericire, nu au existat rani majore in niciunul dintre incidente, doar cativa angajati suferind arsuri minore.