fbpx
De ce un individ ofera 68 de milioane de dolari recompensa

De ce un individ ofera 68 de milioane de dolari recompensa

Un individ avea un hard disk pe care avea stocate 7500 de jetoane de moneda virtuala Bitcoin, adica echivalentul a aproximativ 268 de milioane de dolari. Acum, acel individ din Marea Britanie ofera o recompensa de 68 de milioane de dolari.

In trecut, cand moneda virtuala Bitcoin era relativ noua, probabil ca oamenii nu i-au acordat aceeasi importanta ca acum. Asta pentru ca atunci moneda virtuala Bitcoin era foarte ieftina.

Dar in ziua de azi, Bitcoin este foarte scump, asa ca cei care aveau moneda virtuala Bitcoin atunci acum au o multime de bani. Un individ din Marea Britanie pe nume James Howells este unul dintre acei oameni.

CITESTE SI:  Pentru ce serial va plati Apple 15 milioane de dolari pe episod

Acest individ avea 7500 de jetoane de moneda virtuala Bitcoin pe un hard disk. Conform estimarilor din ziua de azi, acele jetoane echivaleaza acum cu circa 268 de milioane de dolari.

Din pacate pentru Howells, acesta si-a aruncat in mod eronat hard diskul in 2013, iar acum ofera o recompensa de 68 de milioane de dolari daca va putea recupera acel hard disk.

CITESTE SI:  Infractori din ce tara vor primi etichete GPS

Acestia sunt o multime de bani, dar avand in vedere ca hard diskul echivaleaza cu 268 de milioane de dolari, presupunem ca recompensa e una cinstita.

De fapt, individul nu doreste ca alti oameni sa-i caute hard diskul pentru el. Acesta e dispus sa caute el insusi intr-un depozit de deseuri acel hard disk.

Banii recompensei, daca individul reuseste sa localizeze hard diskul, vor fi donati orasului sau natal Newport si vor fi folositi pentru un fond COVID. Cu toate acestea, se pare ca Consiliul Newsport a respins cererea lui Howell.

CITESTE SI:  De ce Facebook ar putea crea propria moneda virtuala

Motivul este ca o escavare nu e posibila din cauza permiselor actuale de acordare a licentelor si, de asemenea, pentru ca ar avea un impact asupra mediului inconjurator. Ce parere ai despre aceasta stire despre individul care si-a pierdut hard diskul in care avea moneda virtuala Bitcoin?