fbpx

De ce un individ doreste 1000 de miliarde de dolari de la Apple

De ce un individ doreste 1000 de miliarde de dolari de la Apple

Un individ pe nume Reavon Parker din Statele Unite doreste sa inainteze un proces judecatoresc impotriva companiei Apple din SUA si sa o oblige sa-i plateasca suma de 1000 de miliarde de dolari, ceea ce e o nebunie. Acel individ are anumite motive pentru care doreste aceasta despagubire de la companie.

Din cand in cand, oamenii inainteaza procese jucatoresti impotriva companiei Apple din Statele Unite, pentru tot felul de nemultumiri. Cu toate acestea, se pare ca cel mai recent proces judecatoresc, intentat de un individ din Missouri, Statele Unite, ar putea fi unul dintre cele mai nebunesti procese judecatoresti.

CITESTE SI:  Ce coliziune ciudata intre gauri negre a fost observata in spatiul cosmic

Acel individ solicita o plata de 1 trilion de dolari din partea companiei. Conform dosarului: “Pe 29 octombrie 2018, Raevon Parker a mers la magazinul Apple Store din Saint Louis Galleria, pentru o defectiune a iPhone-ului sau. Angajatul de la Apple Store a reparat iPhone-ul, dar l-a pastrat si l-a inselat pe reclamant fiind constient ca e primul iPhone care avea functii noi”.

CITESTE SI:  Ce tehnologie noua de ecran pregateste Apple pentru iPhone-uri

Se pare ca acesta nu e primul proces jucatoresc inaintat de acel individ impotriva Apple. Individul a mai trimis compania din Statele Unite in judecata pentru reparatia aceluiasi iPhone, pentru nereguli precum pierderea setarilor telefonului, resetarea parolelor sale, dar si pentru ca a fost nevoit sa-si descarce din nou achizitiile din App Store.

Nu e clar daca Apple are de gand sa reactioneze la acest proces judecatoresc de 1000 de miliarde de dolari si cat de serios este acest proces. Sau daca individul doreste doar atentia companiei.

CITESTE SI:  Camera lui iPhone X obtine un scor de 97 pe DxOMark

Oricum ar fi, 1000 de miliarde de dolari sunt multi bani si o suma pe care nici compania Samsung nu a reusit sa o obtina de la Apple, in urma disputelor lungi de natura legala care au avut loc in trecut.