fbpx

De ce un fundas de fotbal a fost amendat cu 5000 de dolari

De ce un fundas de fotbal a fost amendat cu 5000 de dolari

Primul meci pe margine al fundasului Ben Roethlisberger la echipa de fotbal Pittsburgh Steelers – de cand acesta a trecut printr-o operatie la cot – a fost unul nefast, pentru buzunarul lui.

Acesta trebuie sa plateasca o amenda de 5000 de dolari. NFL l-a amendat cu 5000 de dolari pe fundasul de fotbal pentru ca a purtat un smartwatch Apple Watch in timpul unui meci, chiar daca fundasul e fotbal a stat pe margine.

Datorita tehnologiei, a devenit din ce in ce mai usor pentru oameni sa comunice intre ei. Acest lucru a dus la crearea unor modalitati destul de avansate tehnic pentru trisare, motiv pentru care nu este surprinzator faptul ca NFL (Liga Nationala de Fotbal) din SUA a interzis pe teren dispozitivele electronice care pot transmite mesaje.

CITESTE SI:  Cum ar putea aparea Chromebook-urile pentru jocuri

Aceasta masura are logica, deoarece ar permite echipelor sa triseze si sa conceapa strategii care le-ar oferi un avantaj fata de echipa rivala. Din pacate pentru fundasul de fotbal NFL care joaca pentru Pittsburgh Steelers, Ben Roethlisberger, el pare sa nu-si fi amintit acea regula si a purtat un smartwatch Apple Watch de la compania din Cupertino in timp ce statea pe margine.

CITESTE SI:  Ce pret urias are proiectorul laser al Xiaomi

Aceasta greseala cu smartwatch-ul Apple Watch i-a atras o amenda de 5000 de dolari din partea organizatiei. Fundasul de fotbal a trecut recent printr-o interventie chirurgicala la cot, asa ca nu a jucat in acel meci.

De asemenea, acest lucru a insemnat ca fundasul de fotbal nu-si putea folosi bratul drept, asa ca consoarta sa l-a ajutat sa se imbrace si i-a pus smartwatch-ul Apple Watch la incheietura, pe langa hainele de strada.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la Daydream VR

Se pare ca chiar daca era pe margine si in haine de strada, purtarea smartwatch-ului Apple Watch a fost considerata o incalcare a regulilor, ceea ce i-a atras acea amenda.

Se spune ca fundasul de fotbal e nemultumit cu privire la amenda de 5000 de dolari din cauza smartwatch-ului Apple Watch si ca are de gand sa o conteste. Dar ramane de vazut daca fundasul va avea sorti de izbanda.