fbpx
De ce un dezvoltator a intentat un proces de 200 de miliarde de dolari impotriva Apple

De ce un dezvoltator a intentat un proces de 200 de miliarde de dolari impotriva Apple

Un anumit dezvoltator de aplicatii a intentat un proces de 200 de miliarde de dolari impotriva companiei Apple din Cupertino, Statele Unite. Exista un motiv pentru acest proces de 200 de miliarde de dolari.

Dezaprobarea politicilor App Store ale companiei Apple din Statele Unite nu e ceva nou, dar majoritatea dezvoltatorilor de aplicatii se resemneaza regulilor companiei din Cupertino.

Cu toate acestea, in ultima vreme unii dezvoltatori se opun in mod activ acelor reguli. De exemplu, Primary Productions, un producator de aplicatii din New Jersey, a intentat un proces de 200 de miliarde dolari impotriva companiei din Cupertino.

CITESTE SI:  De ce Google a primit o amenda record de 5 miliarde de dolari

Conform Primary Productions, compania din Cupertino pagubeste dezvoltatorii prin practicile sale monopoliste. Asta dupa ce Primary Productions a incercat sa-i informeze pe utilizatori in legatura cu portofele blockchain printr-o aplicatie care mai tarziu a fost interzisa de Apple pe App Store in urma unei analize.

CITESTE SI:  Xiaomi confirma ca vor lansa un telefon de 600 de dolari in curand

Primary Productions acuza Apple de blacklisting, sherlocking, pentru taxe, comisioane si asa mai departe. Acesta nu ar fi primul proces al Apple cu dezvoltatorii de aplicatii.

Compania din Cupertino se afla deja intr-un proces impotriva Epic Games cu privire la unele aspecte similare celor ale Primary Productions. De asemenea, unele guverne, cum ar fi cele din Coreea de Sud si Japonia, au investigat aceste practici, ceea ce a dus la unele imbunatatiri pentru dezvoltatorii de aplicatii.

CITESTE SI:  O droaie de producatori Android vor lansa smartphone-uri 5G in 2019

Cu toate acestea, in ciuda acestor concesii, exista unii care cred ca aceste masuri nu sunt multumitoare. Nu suntem siguri ce rezultat va aparea in urma acestui proces, dar e posibil ca compania Apple din Statele Unite ar putea fi nevoita sa stabileasca o solutionare mai putin costisitoare.